Barcelona, here we come!

Det blev en hektisk men mycket glad kväll! Båda barnen kommer med till Barcelona så här har bokats biljetter kors och tvärs i Sverige och världen! Så enormt roligt!!!


Äntligen får vi åka på resa tillsammans igen!

Vi kommer att åka från Skellefteå allihopa (billigast) men Emilia måste ju ta sig hit från Göteborg och sedan ska barnen åka hem en dag tidigare eftersom de måste jobba respektive färdigställa studiearbete men jag fick ihop alla resor så nu är det bara att invänta avresedatum! Det här var precis vad jag önskade mig! Sedan de flyttade hemifrån värdesätter man umgänget ändå mycket mer och att få rå om dem en hel vecka känns underbart. Vi kanske inte alltid vill göra samma saker men det är ju helt OK. Alla är ju vuxna!


Ska bli spännande att se denna storstad och all fantastisk arkitektur!


Och går allt som vi vill finns vi på läktaren för att ce FC Barcelona!

Nu blev jag så uppjagad att jag helt glömde att jag ju skulle plugga text... Haha! Bäst att samla ihop sig och göra det nu! Det här kommer att bli en riktigt bra vår och den börjar med Mens Night imorrn! Vi ses!


Kommentarer
Postat av: Christine

En av de allra bästa städerna, vi har ju spanska katter, födda mitt i Barcelona så vi har haft förmånen att var där många gånger, NJUT av allt som finns därnere.

2011-02-20 @ 19:54:43
Postat av: Monica

Så roligt! Ja, vi ska verkligen njuta! Längtar!

2011-02-20 @ 20:33:29
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0