Sockersöt...

Känner mig som gjord av socker efter en dag med diverse tårtätande... Tur att det inte regnar! Annars är det bara bra! Har inte gjort mycket idag. Legat i soffan, tvättat lite, myst med familjen och lagat lite mat. Jo, en tur med snöskyffeln har det ju blivit och det var väl en jädra tur mellan tårtbitarna! Maken är ju för rolig och valde att lägga ut mig på twitter...


Haha! Men jag tycker faktiskt att det är härligt att gå ut en stund och röra på sig. Han var dessutom inte långt efter! Dessutom blev det lite mindre halt nu när det fastnade lite snö på isen och det tackar vi för!

Annars mest TV och diverse spel på telefonen. En helt onödig syssla som passar bra när man vill "göra ingenting"! Har också varit Taxi till grabbarna som gjort ett besök på Bishops Arms för middag. Lät som ett trevligt ställe med god mat. Måste nog dit någon kväll!

Nu återstår att betala räkningar och kanske dricka lite mer kaffe. Fast å andra sidan kanske inte. Har blivit ett antal koppar idag så jag får övergå till vatten! Godkväll alla glada!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0