Flytt?

Förkylningen börjar så småtta flytta ut från kroppen samtidigt som separationsångesten flyttar in... haha! Imorrn är det sista föreställningen och det börjar kännas rent mentalt. Alltid trist att skiljas från något som berett en själv så mycket glädje! Ja, inte bara glädje. Även irritation, stress, dålig mage, oro, trötthet... men det glömmer man snabbt och då återstår bara härlig kamratskap, underbara publikkontakter, kärlek och en massa glädje!

Alla projekt har ju lite av en jobbig del också. Annars skulle de förmodligen inte bli så lyckade. Man måste liksom "värka fram" ett bra resultat där man gett allt! Och det har vi! Resten har publiken bidragit med! Tack alla fantastiska människor! Ni är bäst!


Idag var det förberedelser i vanlig ordning! Åsa fixade håret och hade även varit på Apoteket och köpt fler medikamenter till mig! Tack söta du! Hon får figurera bloggen jämt och ständigt och trivs...


...verkligen? Även om hon ibland blir trött på mig! Haha!


Nej, vi är aldrig ovänner på riktigt! Det ser ni väl!


Och fina Kågis laddade med att leka med telefonen! Vi gör det då och då...


Men egentligen så kände han sig så här ledsen över att spelperioden snart är slut... Eller så är han bara en bra skådis! Haha!


Jag gick också en runda i foajén där publiken trivdes! Här ser ni underbara Bibbi Jonsson som man alltid skulle vilja ha i salongen eftersom hon alltid är så glad!


Och här trivdes f d Önnesmarkaren Leif Granlund med hustru Ewa-Lena samt Conny och Elisabeth Sundqvist! Kul att träffa er!


I baren var det full rulle och allt funkade som vanligt med glans! Det brukar göra det när Food är inblandade!

Showen gick kanonbra idag och rösten börjar så småningom kännas mer stabil. En lång natt på det här så är man i form för en sista kväll med gänget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0