Fjärde advent!


Fort har det gått och nu har vi tänt det fjärde ljuset! Snart jul med andra ord! Det betyder också att barnen kommer hem! Dubbel glädje! Redan på onsdag ska vi hämta Oskar i Luleå och på kvällen Emilia på Falmark. Jag längtar nåt "kuseligt" efter att ha hela familjen omkring mig!

Det betyder också att det inte återstår särskilt många dagar att ordna det som återstår. Lite klappinköp och matfix innan vi skriver Julafton! Det blir ju främmande här hela dagen och kvällen så det gäller att bunkra mat - men kanske lite lagom. Man vet ju hur sugen man är på julmat efter jul... NOT! Resterna brukar bli kvar tills de kan promenera till soporna själva... Nåja, jag ska göra listor och tömma kylen så att allt får plats. Och till kvällens begivenheter brukar alltid farmor stå för grötkokningen - det känns tryggt! :)

Klappinköpen ska jag ta hand om idag eftersom affärerna ändå envisas med att hålla öppet på söndagar! Nu gissar jag ju att jag inte kommer att vara ensam om den idén men om man har klart för sig vad man ska köpa så behöver det inte bli så stora problem. Jag var ju ändå uppe före skam idag! Kanske kände jag på mig att det var mycket på agendan eftersom jag också ska skriva en text till morgondagens uppdrag. Därför är det väl bäst att sätta igång nu!


Och glädjande nog kom första advent också med lite vitt på marken! Nog är det fint med lite snö i alla fall? Ja, jag sa lite...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0