Utedag!

Vilken härlig dag! Blev väckt av maken som gjort frukost i uterummet och det är alltid ett underbart sätt att börja dagen! Soligt, varmt, gott och njutningsfullt!


Härligt! Och eftersom vädret också var på sitt bästa humör beslöt vi oss för att åka till farfars och gå en sväng i skogen! Det vore inte fel att hitta både lingon och kantareller!


Började med att spela "Tre i rad" med Oskar när vi kom fram och jag måste ha varit trött eftersom jag förlorade... Ja, ni ser väl hur äckligt glad han är! Haha! Sedan tog vi stövlar, hinkar och drog iväg!


Det blev en superhärlig utflykt och vi lyckades t o m hitta bär!


Bildbevis! Det blev några liter i alla fall och det får duga!


Fint var det också att promenera genom skogen i soldiset mellan träden!


Vi passerade också en gammal boplats där Soldat Buller ska ha levt på 1800-talet! Numera är det farfars marker.


Se där! Det blev också några liter kantareller och det känns nästan ännu bättre! De börjar väl komma nu så det blir kanske fler utflykter till veckan! Nu ska vi rensa och förvälla!


Tillbaka hos farfars blev det först lite relaxing utomhus i det vackra vädret. I förgrunden ser ni en kompis till vår vindflöjel och den här fågeln har maken också gjort. Vilken art? Fiskmås såklart! Det syns ju tydligt! :) Därefter samling vid bordet för våfflor med grädde, sylt och glass! Oj, så barnsligt gott!


Fina farfar och farmor! Kul att göra ett spontant besök!

En riktigt skön dag! Nu är man lite trött efter att ha varit utomhus men jag ska ta mig i kragen och gå en promenad innan det är dags att äta igen... Våfflorna kräver motion!  Ha en god kväll alla! Här blir det senare lite grillade lammracks, kantareller och färskpotatis! Lokalproducerat hela vägen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0