Svettig onsdag!

Det blev en supervarm dag! Sov uselt igen och blev så trött idag men det gick ju inte att somna om i den här värmen. Men jag ska inte klaga. Det är ju ett helt fantastiskt väder! Och tack vare att grabbarna som jag skulle ha möte med idag hade förträngt datumet så blev jag ledig och det är skönt när man sovit som en kratta. Det innebär också att man blir rätt energilös så jag har inte gjort många knop.

Lite läsning, blomvattning (där jag konstaterade att vissa har fått mycket vatten och andra inget...), och minimalt med plockning... Oj, vilket menlöst blogginlägg det här blev... I'm sorry!

I afton fick jag dock ny energi så jag började med att göra fläskpannkaka och ringa syster yster och bjuda henne och My på middag. Jag vet ju hur trött man kan bli när man har småbarn och jobbar hela dagen. Det är inte alltid så mycket energi över till middagsfix och de blev också glada att få komma och äta!


My tycker att pannkaka är "jättegott" och åt hur mycket som helst!

Och vi testade den nykokta blåbärsylten som var väldigt smarrig! Nu skulle vi bara ha kommit oss iväg för att hitta kantareller men det verkar vara lite för torrt i markerna så vi får väl se hur det blir. Hjortron har jag som tur är kvar i frysen och det är ju bra eftersom det nog är för sent att plocka. Sommaren har gått fort och bärsäsongen kom så plötsligt!


My hann också med lite frisbeekastning men var mest bekymrad över att Skrållan gömde sig i buskarna för att komma undan... Katterna är lite reserverade även om hon är jätteförsiktig när hon klappar dem. Men det är inte lätt att locka fram dem. De ju inte så förtjusta i frisbee heller...

Efter kaffe, pussar och kramar åkte de hem och jag stack iväg för att handla. Nu är detta gjort och jag har även jagat runt på en promenad så det börjar kännas rätt bra! Ser fram emot en dusch och en lång natt så ska jag nog orka mer imorrn! Det blir mycket firande i helgen så det gäller att sova sig i form!  
#1 - - Ola T:

Inga blogginlägg är meningslösa. Lata dagar ska man ha. Stegräknaren hos mig kom inte ens upp i 500 i dag! Det blir nog mer i morgon om än det blir lika varmt då.

#2 - - Maria:

Mer lata dagar åt folket! Vintern kommer som ett brev på posten, och då är det andra bullar som gäller. Så njut av latheten ett tag till, sug ut det sista ur den karamellen!

My är så söt, denna lilla go gumma!