Möte, mingel & match!

Har jobbat några timmar och bl a förberett morgondagens jobb på Källan där jag och Mats ska underhålla. Sedan blev det möte med grabbarna i företaget och genomgång av en del avvecklingsplaner. Direkt efter jobbet var jag bjuden på mingel med andra gäster från Berättarfestivalen. Väldigt trevligt att träffa kamrater i branschen, surra och äta lite mat.


Storslaget välkommen hälsade dessa fyra kvinnliga chefer! Ovanligt med så mycket kvinnokraft men väldigt, väldigt roligt! Dessa damer basar på Västerbottens Museum, Kulturen i Skellefteå, Skellefteå Museum respektive Västerbottensteatern.

   
Mera "muttmakt" fick vi från Lapp-Ulla och Haparanda Beatbox som gav smakprov från föreställningen "Köttets borg"! Go girls! Missa inte deras föreställningar lördag och söndag!

  
Underbara berättaren Stig Östman berättade historia om kompisen Sven, eller "Ulvis" som sökte till rocktävling! Hur kul som helst!


Tillställningen avslutades med smakprov ur en föreställning om flykt. Det är ett samarbetsprojekt med en teatergrupp från Bologna och var en stark berättelse utan ord. Spelas på efyran under festivalen.

Sedan var det bara att ge sig av hemåt för att se kvällens hockeymatch. Jag försöker ju ha en viss balans mellan sport och kultur. Nu har första perioden gått och vi ligger under med 0-2. Just nu känns det alltså som om kulturen har segrat men matchen är inte över än och i ishockey kan spelet vända hur snabbt som helst! Nu kämpar vi vidare för att vinna!!! Kört hårt grabbar!


För vi ger ju aldrig upp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0