Rapport från premiärkvällen!

Oj, vilken kväll! Det känns lite overkligt att premiären nu är över och att det gick så fort och lätt. Men det här är ju bara början och föreställningen ska räcka läääänge! Vi ser fram emot kommande turnéer och besök i både Arvidsjaur, Skellefteå, Piteå, Luleå och Umeå. Nästa vecka ska vi börja planera vidare. Vi har väl legat lite lågt eftersom föreställningen ju är mer personlig än vad revyn brukar vara men alla gillade showen jättemycket så vi känner oss stärkta!

Mens Night är ju humorshow där vi är mer privata än någonsin och där vi befinner oss på scenen hela tiden. Ett annorlunda upplägg som blev riktigt lyckat! Det kändes avslappnat och lite puttrigt trivsamt - även i salongen!


Här ser ni oss mitt i ett byte...


Och här i ett annat där Åsa presenterar mig. I bakgrunden ett bildspel!
(Jodå, det är jag på bilden! Ett år gammal med rosett i håret!)


Våra gamla godingar "Emma" och "Belinda" möts för första gången!


Men lite glitter och glamour får ni också se. Även om vi kanske inte alltid är helt överens...


Stort tack till Mattias Kågström som regisserat oss med den äran! Ett kanonbra jobb helt enkelt! Puss! :) Tack också till Robert Westman som tog hand om all teknik och fixade detta med glans!


Stort tack och puss även till Johanna Öhman (i mittten) som gjort koreografin!


Avlsutar rapporten med ett "Ta-da" ur Åsas fantastiska och mycket ordrika sångnummer! Måste ses!

Ja, resten måste ni komma och kika på. Det ska bli så kul att fortsätta med fler föreställningar! Hur som helst så kom jag hem strax före klockan två bara för att byta om till Emma igen och åka iväg på ett kalas för lite underhållning. Det var en piggelin gosse på 90 år som firades och allt blev superlyckat! Ibland är de här små grupperna helt magiska och stämningen går inte att jämföra med något annat. Alla är med på tåget och vill bara väl. Kändes väldigt roligt!

Gårdagens premiärfest blev också en härlig tillställning där vi hade tur som fick mat till slut...


Kyparen i bakgrunden hade nog valt fel yrke... Han kunde bara ta upp beställningar från max två personer i taget och måste ändå fråga om eller leverera fel... Vi var 20 pers runt bordet så det tog sin lilla tid... När vi skulle betala drycken visade det sig att han inte heller var någon mästare i huvudräkning. Det blir 300 nånting... Slutsumman var 244:-... haha!

Ja, vi åt god skogssvampsoppa och helleflundra med sparrisrisotto. Inte dumt alls även om fisken kunde ha fått träffa saltkaret först... Till dessert valde jag och maken var sin av de två som fanns på menyn (då kan det ju inte bli fel) men fick tvärtom när han serverade...haha igen!


Steffen och Johanna i väntan på maten...


Åsas kompis Annika i samspråk med Sara Fjällström. I bakgrunden filmaren Alexander Edström och Mattias Kågström.

Roligast blev det nog när Åsa råkade vifta omkull sitt vinglas över min kamera och telefon... Kameran klarade smällen men telefonen är fortfarande packad... och stendöd!

   
Men vi skrattade så mycket att det faktiskt var värt besväret. 


Åsa höll hårdare i glaset efter smällen och nog finns det telefoner... Hittade just en gammal här hemma som funkar alldeles utmärkt!

Nu blir det en lugn söndagkväll där maken ska fixa middagen. Skönt! Jag ska luta mig tillbaka i soffan och njuta av framgången! :) Imorrn blir det en ny dag med nya projekt. Då har vi nämligen kick off (eller kick on, som vi brukar säga) inför årets revy! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0