Racerstart...

Snoozade lite för länge så det blev en snabb uppstigning, dusch, packning och frukostmacka i bilen på väg till macken. Varför är alltid bensintanken tom när man ska köra någon längre sträcka? Hämtade upp Robert och drog iväg. Nu har vi hunnit äta lunch och köra ett tekniskt genomdrag för att kolla att vi alla är med i matchen. Och det var vi! :) Alltså blir det nu lite paus innan vi ska träffas för soundcheck igen halv sex.

Funderar på att lägga mig och vila en stund och sedan ta en promenad så att man vaknar till. Ser verkligen fram emot att köra show så det är inga problem att tagga igång på nytt. Annars brukar den andra föreställningen alltid vara lite "wobblig". Man känner sig oftast för säker och avslappnad så det gäller att skärpa till sig ordentligt innan. Mer än man tror att man behöver.


19.00 sprattlar vi igång igen!

Slog på hotell-TV:n och nu är det nån amerikansk b-serie där den frånskilde mannen spelar full och försöker ta livet av sig... Muntert... Och väldigt dåligt skådespeleri. Han blev just nykter på ett ögonblick och alla kramas och nu är det bra igen... Amerika måste vara de snabba lösningarnas land. Eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0