I Umeå - igen!

Full fart hela dagen! Just nu befinner vi oss i Umeå och väntar på att få göra entré. Vi är väl inte på allra bästa humöret... Bumerang Event har anlitat oss men inte beställt någon mat! Soundchecken var försenad samt ett brum i systemet gjorde att vi blev ännu senare... Och trots att vi åberopade mat så höll arrangören bara med... Han fick ingen snilleblixt och sa att han kunde ordna något utan sa bara "Ja, jag förstår..." Djävla pucko! Så vi fick ila iväg på Max för ett stadigt hälsomål... Nu sitter vi med sprängfyllda bukar och är lite gladare. Längtar efter att gå upp påscenen och je järnet!

Vi ska underhålla VK och deras annonsörer och det ska bli riktigt kul! Åsa har redan träffat en bekant från Piteå, Sture Bergman, som tidigare jobbat på NK i Luleå. Nu steg han upp och hälsade välkommen. Det visade sig att han blivit koncernchef på VK. Så kan det gå!

I förmiddags hann vi med en radioinspelning som sändes i P4 ca 15.15 för er som vill gå in och lyssna. Det blev lite galet och tokigt och ganska roligt! Vi hade chansen att lyssna på vägen hit. Och så här såg det ut:


"Tant Monica"... (visst såg jag ut så?)


"Tant Raffa"


Och "Tant Åsa"!


På plats i Umeå! Åsa bättrar på anletsdragen i logen!


Jag pluggar text (jädrigt snabbt!)


Ready, steady, go!

Wish me luck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0