Äntligen hemma igen!

Oj, så skönt!!! Klockan är 00.40 och vi är hemma igen!!! Det blev en intressant show. Vi har ju gjort en föreställning som ska spelas för sittande publik och det här var kanske så långt från det man kan komma. Partystämning med buffé och friiiii bar... Ja, ni förstår. Och är det fri bar så blir alla människor som panikslagna! Det gäller att få i sig så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt! Tror dom att det ska ta slut? Och det anmärkningsvärda är också att vissa tror att man tål hur mycket som helst?


Men den här bilden kommer från en helt annan fest... haha!

Nåja, vi klarade oss ändå med hedern i behåll! Efter paus var det svårt att få alla att lämna baren men en del måste man kanske räkna bort en sån här kväll. Nu hade vi ju tagit på oss det här jobbet så jag ångrar ingenting. Det fanns vissa i publiken som formligen tjöt av skratt och man får helt enkelt koncentrera sig på att spela för dem som verkligen vill se oss. Så är det.

Men man lär sig hela tiden nya saker. Vår upprördhet om maten har gått över och vi har bestämt oss för att istället vara ännu mer tydliga nästa gång. Det går inte att säga att man är hungrig och tro att andra ska fatta bara för att man själv är så lyhörd. Vi skulle ha bett arrangören ordna mat och ifrågasatt att det inte var fixat. Nu stod vi där och det får vi ta. Nu, mot nya djärva mål!

Imorrn ska vi i alla fall spela för sittande publik som köpt biljett bara för att se oss på Laponia i Arvidsjaur. Det blir en komplett show med vår ordinarie tekniker och det ska bli sååååååå kuuuul! Först ska vi bara sova lite... :)

Kommentarer
Postat av: Löwe

Hallu!Kom att tänka på den här då jag läste ditt inlägg om reklamer. Fnissade lite för mig själv :)http://www.youtube.com/watch?v=O7_s8JRiQqUKram

2010-10-30 @ 01:40:31
Postat av: Monica

Hahahaha!!! Tack! Den var hur kul som helst! Puss och Kram!

2010-10-30 @ 10:09:01
URL: http://monicalindgren.blogg.se/
Postat av: Ola T

Starkt att köra en show där publikens fokus ligger på annat. Full rulle på scen ger inget om fulla rullar rultar runt på golvet. Men jag gissar att ni har lärt er att hantera också detta.

God tur i fortsättningen.

2010-10-30 @ 11:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0