Ny bil! Tjohooo!

Oj! Så här ny bil har jag aldrig haft! Vilken lyxig känsla! Det känns inte riktigt som om den är min men det kanske beror på att den inte är det heller… Den är ju till största delen långivarens…haha!

Fick fullständig service på Forslunds och Markus gick t o m runt och visade alla funktioner med knappar, sollucka, speglar mm (det kommer att ta mig hela kvällen att försöka förstå dem) Han visade också hur man satte upp lastnätet...


Här ser ni honom inne i bilen. Det är synd att jag inte är mer alert med kameran. Han började nämligen med att försöka montera detta inifrån bagaget och hade jag varit snabbare hade jag fått med hela bakdelen med ”sparbössa” och allt. Det hade inte varit snyggt… men roligt!

Så här har ni den: Volvo V50-08 med automatlåda, all tänkbar extrautrustning och största motorn! En T5:a på 230 hk. Bör räcka mer än väl... 


Nu är jag ju jävig men visst ser den fin ut?


Extraljus och allt! Och knappt körd... bara 695 mil... Mycket bil kvar till mig!

 
Svartvit klädsel... min typ! "Å välhadd nanting!" Den här ska jag få betala av länge...

Ja, nu är jag så där barnsligt förtjust att jag nog måste vara ute och köra hela kvällen. Men det får man väl vara? Har också haft besök av bästaste Peter som bytt routern uppe på vindan så nu har vi en jädra fart på internettrafiken! Jag känner mig helt slut av allt detta nya! Måste nog äta och ta en power nap innan jag kan fortsätta arbeta - för där ligger jag efter idag. Men man måste ju få prioritera shopping ibland! :)

#1 - - Christine:

GRATTIS! Har haft en V50, mycket trevlig bil!!!!! Lycka till med den!

#2 - - Monica:

Tack, tack! Den känns kanon!

#3 - - Anna N:

Men viiilket vrålåk! Stort grattis till nya kärran.

#4 - - Monica:

Tack Anna! Den går som tåget! :)

#5 - - tina:

Grattis vilken fräching!lYCKA TILL

#6 - - Maria:

Himla fin kärra, vill också ha en sån..Jag gissade ju riktigt bra då, tänkte på en sån med. Kör försiktigt, annars kommer farbror polisen:)

#7 - - Monica:

Tack ska ni ha! Och jag måste nog sätta en kloss UNDER gaspedalen för att inte trycka för hårt... Den går fort... Maria, har vi träffats? Det känns så.