Kanondag i Umeå!

Det har varit en riktig kalasdag! Började med gemensam kontorsfrukost på Statt kl 8.00 vilket var både trevligt, gott och mättande! En bra start helt enkelt!

Sedan åkte vi iväg till Umeå och har spelat Mens Night för SKTF under deras utvecklingsdag. Vilken härlig föreställning det blev. Publiken var med på noterna från första början och skrattade ibland så mycket att det blev rena "show stoppers". Att göra den här föreställningen som avslutning på en konferensdag var ju helt perfekt. Efter en hel dags "korvstoppning" är man som deltagare i regel väldigt mottaglig för ett roligt avbrott, och för oss var det ju otroligt skönt att komma hem redan halv sju!


Idag var vi också omgivna av manlig fägring! Med oss hade vi både vår tekniker Robert...


...och vår "manager" från Artistkontoret; Jörgen eller "Jögga" som vi föredrar att kalla honom! Han hade inte hunnit se föreställningen tidigare och blev supernöjd! Kul!


Åsa förbereder sig och häller i sig lite Loka. Vi hann dricka några stycken...
    
 
Idag fick vi också en riktigt loge! Allt var perfekt! Inga "puckon" så långt ögat nådde... Tack Jögga!

 
"Emma" fick också ett ryck och skulle ta bilder under slutnumret... Inte helt lyckade knäpp! Den vänstra föreställer Belinda men hon hann tydligen röra sig ur bild... Med lite tur kan dock man skymta en flik av Emmas klänning på andra bilden... haha!


Bengt, som är ordförande i SKTFs avdelning i Umeå avtackade oss med böcker om Västerbottensost! Trevligt! Tack så mycket!  Ni ser att han trivs med "brudarna"...:)

Nu har vi ätit en riktig husmansmiddag hemma och Åsa har fortsatt upp till Piteå. Här ligger vi lågt och förbereder morgondagens aktiviteter! Ha det bra alla människor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0