Kameran tömd, bullarna bakade och ljusen uppe!

Sedan jag köpte nytt minneskort till kameran tömmer jag den alltmer sällan. Nu har jag dock gjort det och konstaterar att jag tar ca 400 bilder varje månad. De flesta riktiga skitbilder! Haha! Satt nämligen och tänkte på att vi borde göra en ny bok igen med samlade foton. Vi har gjort det tidigare och det ÄR kul att kunna bläddra lite för att minnas roliga saker man gjort och naturligtvis: Titta på barnen!:)

Jag började en ny "tideräkning" för ca fyra månader sedan och kan titta tillbaka på en fantastisk period i mitt liv där jag både mått jättebra och allting bara har "gått min väg". Ibland måste man stanna upp och fundera över det värdefullaste i livet! Nu stakar jag också ut en ny bana. Imorrn ska det fattas viktiga beslut om framtiden och jag känner mig full av tillförsikt! :) Det är kul!

Över till dagen! Det har blivit en dag fylld av tillfälligheter där det ena har lett till det andra och mycket har blivit gjort! Fick för mig att jag skulle gå ut och sätta upp ljuskedjan utomhus men den fanns ingenstans. Bestämde mig då för att åka på affären och köpa en ny (jo, jag fattar snabba beslut), och när jag ändå var ute passade jag på att skotta. När jag sen åkte iväg blev det också en sväng på soptippen och på affären passade jag på att också köpa saffran och jäst, samt nya julkrukor och blommor i köket.

Väl hemma beslöt jag mig för att sätta upp den där förbaskade grangirlangen runt bron medan jag ändå var påklädd. Döm om min förvåning när jag hittar den i vedhuset - med ljus och allt! Hahaha! Maken gjorde med andra ord en allt-i-ett-nedtagning i våras! Det är inte riktigt att rekommendera då det tar ungefär dubbelt så lång tid att sätta upp igen... Men nu har jag trilskats klart och allt lyser. Får alltså lämna tillbaka den jag köpte.


Nu lyser det i alla fall! :)

När jag kom in satte jag igång en vetedeg och gjorde min snabbaste saffransbullar nånsin och medan ugnen ändå var varm blev det en kycklinggratäng så nu är middagen också klar! Skönt eftersom vi repar 17.00!


Vill ni ha receptet på bullarna som inte är de vackraste men supersnabba och jättegoda så hör av er! :)


Kommentarer
Postat av: Britt

Ja tack, jag vill gärna ha receptet. Supersnabba och jättegoda lät som min melodi =)

Vad duktig du har varit idag! Låter bra att du lever i en fantastisk period av livet just nu. Lycka till med viktiga beslut imorgon.

2010-11-24 @ 17:45:43
Postat av: A-L

Jag vill gärna ha receptet. Gillar när det går snabbt och lät. Hoppas att Emilia flyttar hem, Emelie längtar.

2010-11-24 @ 18:50:32
Postat av: Johanna Öhman

Det var världens godaste bullar!! Så jag vill också jättegärna ha receptet :) tack för ett bra rep idag! Du gör ett jättebra jobb! Kraaaam

2010-11-24 @ 22:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0