Mässhelgen över!

Hemma igen! Åh, så skönt! Nu känner jag bara för att somna i soffan till nåt halvbra på TV... Har varit på mässan och jobbat i helgen vilket naturligtvis också innebar att torsdag-fredag fick ägnas åt förberedelser. En inte alls ledig långhelg med andra ord. Hur som helst gick tävlingarna bra och Mässtarnas mästare blev AIK-junioren Adam Pettersson som kammade hem 7000:- + en weekendhyra på bil hos Burlin motor! Inte illa! Han har också skrivit elitseriekontrakt med Skellefteå AIK så honom kommer vi garanterat att få se mer av. Vad som avgjorde? Ja, ni tror mig kanske inte men han var en "djävel" på att ta på sig damstrumpbyxor! Jojo, nu ångrar ni allt att ni inte var där... :)

Det riktigt positiva med att jobba en helg när andra är lediga är att det nu börjar vara färdigkrattat på gården, utan att jag rört räfsan....! :) Magiskt heter det väl? Eller kanske Ulf? Han är också en Mästare!

Kikade runt lite på mässan och hittade Gargnäs Möbler som gjort fiffiga möbler för Compact Living. Fina och smarta lösningar! Det gillar vi skarpt!

   Skåpsäng för små utrymmen

   Snygg garderobslösning med skjutdörrar och ledlampor.
Notera även glashyllorna med inbyggd belysning i själva glaset! Det ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0