Längtar efter resor och Emilia!

Min kompanjon Åsa Persson är i Nice och förlustar sig. Min kollega på kontoret beställde idag en resa till Kreta i slutet av maj och så fick jag höra att mina kompistjejer åker med sina döttrar till Tunisien i slutet på maj. Puh! Jag vill också resa med Emilia! Tror att jag bokar en resa till Göteborg 4 juni för att hälsa på henne. Hon ska bara kolla lite scheman eftersom hon fått ett jobb till... På en månad i Götet har hon fått alla jobb hon sökt, sagt upp sig från ett och tackat ja till två så vi får se hur det blir. Annars får jag åka någon annanstans! Det känns bra att ha något att se fram emot och det är väl nu man lever so let's enjoy! Eller som min "dotter" i farsen Frysta tillgångar sa: "Världen ligg' öppen!"
#1 - - Malin:

Go for it - men du, tips från coachen, 4 maj har redan varit - men du menar kanske 4 juni? :-) Då blir det ju en liten försenad födelsedagspresent till dig själv till din 38 års dag ;-)

#2 - - Monica:

Haha! 4 juni ska det naturligtvis vara! Men 38 år är ju helt korrekt! :)

#3 - - Monica igen...:

Nu har jag ändrat!

#4 - - Linn:

Tycker mycket om det du skrev! Roligt att se lite prima saker och inte bara det vanliga sakerna som man kan se om typ alltid. ;)

#5 - - Monica:

Tack Linn!