Vilken kreativitet!

Oj, oj, oj vilken kreativ dag. Nu är man helt slut! Vi har haft en lång repetitionsdag med vår glada regissör Mattias Kågström som hela tiden kommer med bra tips och synpunkter. Det är så väldigt roligt! Som att börja skolan igen och ha sitt favoritämne hela tiden!


Ni ser ju hur glad han är! Och om ni undrar vad det är för reklam på muggen och tröjan så kan vi avslöja att det är Liverpool - laget i hans hjärta!

Dagen avslutades med musik och dans. Johanna Öhman har gjort så kanonbra koreografi till flera av låtarna och är en så god pedagog att till och med gamla träbockar som vi förstår vad hon menar. Vi blev dessutom kraftigt svettiga...


Det blev vi även av allt skrattande och här är det Åsa som torkar lite tårar... 

Man kan tycka att det inte ska vara särkilt ansträngande att repetera men man blir faktiskt helt slut och måste ta lite pauser då och då för att hämta både luft och andan. Tur att det var så fint väder idag att vi kunde sitta ute.


Ja, här ser vi ganska allvarliga ut men vi kanske inte orkade mer...

Kvällen avslutades i alla fall med laxmiddag hemma hos oss och sedan satt jag och Åsa i några timmar till för att gemensamt skriva en låttext som nu äntligen är klar! Det blev en ganska "puckad" låt men vi ska testa den på övriga gänget imorrn för att se om den funkar. Annars är det bara att skriva nytt. Det blev hur som helst en lååååååång dag och nu är kudden nära... Det kostar på att vara kreativ! Sov gott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0