Götebööörrrg!

Tog tåget till Göteborg på förmiddagen, checkade in på hotellet och hade tänkt vila lite eftersom Emilia jobbade men jag kunde inte hålla mig utan gick till Nordstan och överraskade henne på jobbet på Scorett. Så glad jag blev över att träffa henne! Fina Emilia! Det blev stora kramkalaset och efter en stund när jag trodde att jag hade lugnat ned mig så kom tårarna... :) Jag är inte lättrörd men när man inte träffat sin "lilltjej" på två månader så känns det verkligen i mammahjärtat!

Hon fick jobba dagen ut och jag traskade lite på stan. Såg ett evenemang och rätt mycket poliser på Brunnstorget och var övertygad om att det kanske rörde sig om nationaldagsfirande och kanske någon motdemonstration av något slag men nejdå. Det var "Jesus är herre"-skyltar och som motvikt ett antal homosexuella som demonstrerade mot kyrkan... Ja, det finns motvikter överallt. Skönt att slippa nationalsocialisterna i varje fall.

När Emilia slutat jobba gick vi och tog en kalaspizza på en Pizza Hut med uteservering. Avslutade med att dela en Banana Split och blev hur mätta som heeeeeeelst! Nästan så att vi ångrade oss faktiskt... :)

På vägen dit hade vi sett "Göteborgshjulet" - en ny attraktion nere i hamnen. Ett 60 m högt pariserhjul med utsikt över hela stan. Ska vi inte åka? Jo, men självklart! Jag var taggad hela vägen dit! Till saken hör ju att jag har en ganska väl utvecklad svindel... men va fan, tänkte jag. Det är ju kul att äntligen göra saker tillsammans! Och man vill ju utmana sina rädslor!


Med biljetterna i handen tog vi plats. Kändes helt lugnt så länge vi var på marken faktiskt... Men så bar det av uppåt. Helvetet så högt! Jag blev helt skakis - och då var vi ändå inte överst! "Vagnarna" var också genomskinliga på alla sidor så golvet var min enda möjliga flyktväg. Och så Emilias knä....


Herregud vad vi skrattade! Tur att barnen i vuxen ålder också tar han om sina föräldrar...


Vissa var hur glada som helst och kunde t o m fotografera!


Själv var jag rätt förskräckt!


Hamnen - från ovan


Operan


Och så världens bästa dotter! Tack för idag gumman!

På vägen hem stötte vi på Emelie och Linn så vi avslutar med en bild på tjejerna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0