Hemma igen!

Efter ett snabbstopp i Önnesmark är vi äntligen hemma igen! Ja, snabbstopp innebär ju visit både hos morfars och farfars. Båda bjöd på fika och vi är ju som vanligt så artiga att vi nu är mer än proppppppmätta... Men nu är alla glada och har sett att vi är tillbaka igen, friska och krya! Det är också bra!

Och när vi närmar oss Skellefteå så spricker den disiga himlen upp och en röd sol visar sig!


Man känner sig verkligen välkommen! När man kör norrut genom Sverige är ju ljuset också den stora skillnaden! Det är faktiskt rätt vackert här också!

Och väl hemma kommer båda katterna och tar emot oss! Inte sonen eftersom han åkte på restresa till Grekland igår. Men han har skött huset med den äran och allt verkar stå kvar trots att det både varit Trästocksvecka och inneboende. Tack och bra jobbat Oskar! Och stort tack även till Dante som tagit hand om katterna de senaste dagarna! Jättesnällt!

En del av blommorna utomhus har kanske sett bättre dagar men det är smällar man får ta. Vi är så nöjda över att ha kunnat vara borta i tio dagar för att träffa Emilia och verkligen koppla av. Nu längtar vi bara tills Oskar kommer hem igen om en vecka. Det är märkvärdigt vad svårt det är att träffa barnen nu för tiden... :)

Ser fram emot en natt i min egen säng! Sov gott alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0