Campingliv 2

Vaknar upp till en lite mulen dag. Va fanken? Det ska ju vara sol på semestern? Nåja, det klarnar nog upp.

Spelade lite boule igår kväll (förlorade tyvärr...) och tog en runda runt campingen. Nu kan man ju inte gå och fota rakt in i folks husvagnar och tält men mest kult var nog denna SMV med ett originaltält från mitten av 70?-talet.


Grönt och orange med originalgardiner. Trodde att det skulle finnas en liknande bil uppställd bredvid men där stod en nästan ny Volvo... lite o-i.

Det finns rätt många "säsongare" här som ställer upp sina vagnar på våren och bygger altaner och planterar blommor så det står härliga till. Mest upp-pallad var nog denna Kabe:


Ja, jag vet inte vad det skulle tjäna till men hela platsen var som en trestegsraket. Först vagnen, sedan tältet på ett trädäck och därefter en stor altan. Nåja, de ville väl att semestern skulle bli en riktig höjdare...

Ensammast var nog den här vovven som satt vid bordet på stugaltanen med en burk starköl...

Waiting for a friend...

Och fulast var denna Mercedes! Jag trodde att fälgolikheterna berodde på punka fram men nej!

Hur kan man ha snygga fälgar och lågprofildäck bak och dessa fula och vanliga fälgar och däck fram? Jodå, det var likadant på andra sidan... Märkligt. Det här måste väl vara en motsvarighet till modevärldens miss-match?

I övrigt är det många familjer och man tänker att det ska vara lugnt på kvällarna men vi bor nära lekparken och där leker väldigt små barn fram till efter 23.00. Men de har väl också semester! Annars är allting bra och det börjar spricka upp på himlen. Dags för stranden! Tur att vi har bara 50 meter att gå... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0