Bergafjärden - dag 2

NY dag, nya möjligheter! Sol från en klarblå himmel på en camping med havsbad... inte helt fel! Nu har vi legat på stranden och slappat tillsammans med Peter och Sara fram tills att de drog vidare mot Stockholm. Sedan dess har vi fått en ny uppställningsplats med el och helt perfekt läge mot havet!


Vi skulle väl kanske haft med oss mer möbler eftersom det här är en stooor plats men vi har ju packat rätt minimalt med grejor. Vi tog i alla fall en paus med kaffe och kubbar - det är hälsan själv på semestern!

Drog igång datorn nu eftersom det mulnat på och ska kika om det har hänt något i den stora världen i Skellefteå! Några små regndoppar kommer ned på skärmen så vi får väl se hur kvällen slutar. Vi sitter i alla fall inte illa till och behöver nu bara fatta små enkla beslut som; Ska vi grilla eller gå på kvällens räkfrossa? Lutar mer åt grillat just nu men vi får väl se om jag orkar resa mig för att laga mat...haha!

Hemma har dramatiken varit på topp. Äldsta katten har fått en fästing som sonen lyckligtvis fick bort... Ja, det var kanske inte så dramatiskt men skönt att allt verkar funka. Nu blir det en långpromenad och lite läsning. Har det väldigt skönt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0