Tatueringar

Ser på TV att det just nu pågår en tatueringsmässa i Stockholm. Intressant. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om tatueringar. Det är nog olika från fall till fall. En del är vackra och passar den person som har dem men en del är bara föööör mycket! Att hela kroppen är täckt med tatueringar är definitivt inget jag tycker är snyggt men smaken är väl som baken...

 
Ont gör det tydligen också...

Hur som helst hade tjejen som blev intervjuad en tatuering som jag inte skulle vilja ha. En traditionell dekoration från Nya Zeeland där man har den för att hedra kvinnor som gått före och för att visa sin hängivelse för yrket. Nu kan man ju ana att det ska vara något kvinnligt och vackert men det var ränder på hakan som såg ut som ett tunt helskägg! Så asfult! Och hon bar den stolt sedan tio år tillbaka! Blä!

Tycker hur som helst att man ska låta sitt ansikte vara fritt, både från piercing och tatueringar. Vi är så vackra som vi är! Jaja, nu kommer det säkert åsikter om smink men det är i alla fall något som går att ta bort.
 
 
Om man nu vill vara ett freak finns det mycket man kan hitta på...


Och det går inte att tvätta bort... huvva!

På tal om tvätta så skulle man idag kunna duscha utomhus... Helvetet vad det regnar! Vi hade planerat in en långpromenad men får nog skjuta på den ett tag. Har suttit med vårt filmmanus och har nu en grov skiss som vi säkert kan börja med imorrn. Vi har ju inte jättegott om tid...

Och som avslutning vill jag säga att Morgan Alling gjorde ett helt fantastiskt "Flashdance"-framträdande igår! Han var skitsnygg som kvinna! En strålande "gummiartist"!

Kommentarer
Postat av: Monica

Fick just en kul aforism: "Tatuering är som äktenskapet, kändes som en bra ide´ just då"

2010-08-29 @ 12:33:16
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0