Fitt-ig filmdag!

Att bli "fit" heter det ju på engelska men på svenska? "Fittig"? Eller har vi blivit "fitta"? Nja, det känns inte rätt... Hur som helst har vi nu genomfört en filmdag i gymet och känner oss i toppform! Eller kan man bli det på tre timmar? Vi har i alla fall kört maskiner och rört på oss så att vi blev svettiga. Det får räcka.


Mycket rörelse - inte ens bilderna blev skarpa...

Filmandet ska resultera i ett inslag i föreställningen "Mens Night" som vi kanske tror kommer att bli mer roligt än träningsvänligt... Vi bjuder nämligen på både valkar och gäddhäng!


Men vi har i alla fall kämpat!

David på PS Media kommer nu att redigera detta till en fantastisk skapelse som ska vara klar onsdag morgon. Inte mycket tid men det är tur att han är snabb och kreativ! Blir kul att se resultatet!

Ja, det är mycket som ska fixas. Vi får leverans av bord imorrn kväll, ska hämta upp lite grejor till dekoren imorrn och onsdag morgon bär det av till Lycksele för slutrepetitioner och ljussättning. Puh! Hoppas bara att det kommer några tappra själar till vår premiär! Hotell Lappland skulle dela ut sin broschyr till 500 000 hushåll men ännu har jag inte sett den i posten... Håller tummarna för att andra har fått den! Ni är i alla fall hjärtligt välkomna! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0