Allt går (inte) fantastiskt bra!

På sociala medier ska man väl helst skriva om fantastiskt framgångsrika dagar? Göra långa blogginlägg om allt som går bra, berätta om rikedomarna, den perfekta fysiska formen och det utmanande och väl genomförda arbetet som naturligtvis älskas och uppskattas av alla. Men det vore ju att fara med alltför mycket osanning... haha!
 
I verkligheten ligger jag efter med mitt skrivjobb och har heller inte hunnit läsa så mycket som jag borde inför nästa TV-sändning. Jag borde dessutom ha städat hela huset och marknadsfört en längre turné söderut för att inte tala om den där offerten som redan borde gått iväg, och affischen... Aaagghhh...
 
Nej, allt går ju faktiskt inte bra hela tiden - men tänker man positivt blir det lättare att hantera. Saker och ting måste få ta sin tid och när jag stressar brukar lösningarna inte heller bli de bästa. Den senaste veckan blev dock välfylld och jag är tacksam och glad över att ikväll kunna sitta tillbakalutad hemma i soffan.

Veckan innehöll fantastiska upplevelser som...
 

..."Lyckligare nu" i utsålda Broselsgården i Byske med bästa Kågis! Det är fortfarande så lustfyllt att spela den här föreställningen och den 84:e i ordningen var lika viktig som de tidigare.


Promenader har det blivit mest varje dag och där hämtar jag mycket energi! 
 
Rotarymöte i fredags där vi bl a uppvaktade vår franska utbytesstudent Marie Vaillat!

På kvällen hade vi fredagsmys på Västerbottensteatern med "Loranga, Masarin och Dartanjang" och hela syrrans fina familj!
 

Vi började med tacobuffé i caféet och jag och Ulf fick fint sällskap vid bordet av My...


...och Max! Det här var de bilder jag fick ta, sedan lånade Max kameran...


Ja, han fick med både Ulf...


...och sina söta föräldrar!


En superhärlig kväll med många skratt, fint sällskap och en helt otrolig föreställning!


Här är brevbäraren Anna Söderling redo att välkomna publiken in.


Och här har Max tagit plats i den härliga salongen där man sitter mitt i scenografin. Jag såg ju premiären men njöt och skrattade lika mycket den här gången. Vilken härlig föreställning och vilka fina skådisar. Ljuvligt!
 
Igår var det lördag och jag inledde med att packa lite saker för resa till Umeå och sedan hade jag och Saga en första läsning av vårt manus som nu måste genomgå lite kortningar. Men det känns bra!

Och jag var nog lite stressad när jag skulle iväg på eftermiddagen så jag sopade inte rent bilrutan så noga - man har ju vindrutetorkare... Men de valde tyvärr att ge upp när jag hade kommit mig genom stan så det var bara att åka in på Forslunds för att se om jag kunde få lite hjälp. Nu hade de precis stängt så jag kämpade mig tillbaka hem med minimal sikt i skitvädret och fick tack och lov byta bil med maken.

Bara att börja om igen och köra saaakta söderut. Fy, så snöigt och slaskigt. Men jag kom fram sent om sider och vi spelade en fullsatt föreställning av "Räkna med mord" på Elite. Så nöjd men sjukt trött. Idag åkte jag hem efter frukost och efter en promenad körde jag iväg bilen till verkstan' som jag hoppas kan göra något åt problemet.

Ibland blir det inte som man tänkt sig men jag är glad att jag kom mig både till och från Umeå helskinnad! Det är ju ändå det viktigaste - och nästa gång jag spelar med Profilteatern så blir det i Skellefteå. Så roligt! 
 
Allt går inte fantastiskt bra - men nog är det nära... haha!