@Home!

Det känns som om jag har varit borta jättelänge fast att det bara är fem dagar... Kanske beror på att jag tycker att vi har hunnit mycket. Men nu är jag äntligen hemma igen!!! Sååå skönt!
 

Börjar med en hälsning till maken som är en finurlig man. Den här takkronan satt i hotellets matsal och var superfin! Som ni ser är det bara spikband och penslar som hänger. Coolt! Och betydligt snyggare än Ernsts skapelse med silverbestick...

Sedan drog vi iväg på stan, kikade lite i butikerna och mötte upp Emilia! Det här är det svåraste med att komma hem igen... Jag älskar verkligen att göra besök i Göteborg! Att få chansen att umgås med vår fantastiskt fina dotter är kanonroligt! Och ja - som föräldrar har vi ju alla rätt till världens finaste barn! 


Mycket kärlek till dig och tack för fina dagar hjärtat! Här hade vi tagit spårvagnen till Backaplan för att möta upp och äta lunch med finaste svärsonen!


Goa', fina, söta Abbe! Alltid så roligt att ses och har vi tur hinner vi ner en sväng eller ni upp innan det blir dags för julfirande. Vi har väldigt tur i vår familj. Vi har också fått tillskott av två fina respektive till våra barn. Dubbel glädje! Ta det lugnt nu ni båda så att ni inte jobbar för mycket! Se till att hinna njuta lite också mellan varven! Kramar!!!


Efter lunchen hann vi också göra ett (livsfarligt) besök i Emilias nya butik! Hon börjar inte jobba förrän imorrn men följde ändå med och naturligtvis kom vi ut med var sin påse... Jag och Anna måste vara väldigt lättledda... Eller ha oerhört god smak! Haha!

Sedan gick vi och vrålfikade citronmarängtårta eftersom jag firar ett personligt jubileum idag! Nice! Fick också underbara blommor av maken när jag kom hem och presentkort på böcker av Emilia och Abbe. Ni är för söta! Jag beslöt att fira själv med att sluta röka! Jag har ju inte rökt mycket men ska verkligen inte göra det eftersom jag har nedsatt lungfunktion... Hade ju slutat i sju år men tog en cigg - och sedan var jag där igen! Nu får det räcka!

En glad och positiv dag! Men allting har en ände och efter massor med kramar så följde Emilia oss till flygbussen. Det är ju bra att se till att "tanterna" inte kommer bort... 
 

Lite trötta efter en jättebra helg damp vi ner på bussens handikapplatser...


Och på Landvetter träffade vi Agneta som också hälsat på barnen. Det är inte första gången vi åker samma flyg. Kul att ses igen och det är bara att konstatera att Göteborg är en bra plats att bo på! Trevliga människor och härliga miljöer!


Anna är också en kanonfin reskompis och jag tror inte att det här är sista utflykten... Tusen Tack för en härlig helg med många goda samtal och härliga skratt!!! Och sång... Vi ska numera börja uppträda på stan. Eller? Anna ska spela blockflöjt och jag ska dansa i gorilladräkt... Haha! Kan i alla fall omöjligt bli sämre än ett par andra som vi stött på...

Nu hade jag stora förhoppningar om att ta mig ut på en löprunda men jag får nog ge mig. Man blir faktiskt trött av att resa också och imorrn väntar både jobb och en härlig lunch vid havet! En bra dag lider mot sitt slut och jag ska bara sätta mig och njuta av en god kopp kaffe (vi har enormt gott kaffe) och en biscotti! Eller två... It's good to be home!
 
#1 - - Anna Segerstedt:

Skönt att va hemma🐷men självklart blir det nya upptäcktsfärder med varandra🐒🐸!!! Kram vännen och tack!!!