Första lediga helgen!

Även om jag varit lite ledig den här veckan så firar jag nu att det är fredag och ledig helg!!! Min första lediga helg sedan i... november, tror jag. Förutom julhelgen, men då pluggar man ju mest text. Började dagen på ett alldeles utmärkt sätt! Satt och filosoferade en timme vid köksbordet och sedan bar det av ner till stan där Karin väntade för en promenad broarna runt. Milt idag men det blåste kallt utmed älven. Nu är vi ju som tur var inte gjorda av socker så det var bara att marschera på! Uppfriskande!

Därefter blev jag bjuden på sopplunch hos Karin i deras superfina och ljusa lägenhet på Strandgatan. Bättre boende kan man inte ha mitt i stan! God hemlagad grönsakssoppa och macka var precis vad man behövde! Tack snälla! Sedan fortsatte vi fredagslyxen med en tur till solariet så nu är vi både supertrimmade och brunbrända! Haha!

Hade tänkt fortsätta med lite situps och armhävningar när jag kom hem men den äldsta katten blir helt galen när man lägger sig och flåsar... Han tror nog att man är sjuk på något sätt...:) så det var bara att ge upp den tanken. Får räcka med nyttigheter för idag.

Det blev inte så mycket mer idag. Duschade och drog iväg på Solbacken , köpte två tröjor på Lindex (jo, jag sa ju att det fanns plats att shoppa nu...), handlade mat på ICA (ska man absolut inte göra en fredag eftermiddag...) och ska nu börja med kvällens middag. Det blir lax i ugnen toppad med sweet chilisås och parmesan. Till detta wookade nudlar, purjo, morötter och palsternacka. Blir gott och fräscht tror jag. Och till dessert ska vi avnjuta varm ananas med coco-glass!

    
Kvällens middag!

Det jag längtar mest efter den här kvällen är faktiskt lite samvaro med maken och "På spåret" som är ett av mina favoritprogram! Ha en trevlig fredag kväll ni också!