Jobbkväll på Källan!

Lite bokföringsjobb under dagen samt helghandling och annat som måste göras här hemma innan det var dags att packa för kvällsjobb på Källan. Jag och Mats var bokade där ikväll och jag gillar verkligen att slippa åka dit själv. Har haft en skräckresa dit när jag hade panikångest och sedan dess är det inget favoritställe trots att det ju egentligen är väldigt fint.

Men nu mår jag ju som en prinsessa och att åka tillsammans är alltid så mycket roligare! Vi landade där efter fem för att rigga ljud och förbereda, sedan hann vi relaxa på rummet ett tag innan det var dags för deras gooooooda middagsbuffé! Salladsbord med olika läckerheter samt rökt lax, pajer, rostbiff, korv och ostar fyllde en stor del av magen innan det var läge att gå på varmrätten som ikväll bestod av oxfilé, rotsaksgratäng, grönsaker och rödvinsås... Ja, ni fattar ju hur mätt man blev!

Därefter gjorde vi faktiskt ett kanonprogram där "Brorsan" från revyn mötte "Emma" och "Bröderna Henrys" fick en ny konstellation. Det var länge sedan vi var ute tillsammans och det blev oerhört lustfyllt och skrattigt. För att inte tala om publikens reaktioner... Det var en hel del människor från norrbotten där och det ÄR superkul med ny publik! Reklamcity i Luleå hade firmafest och fick sina fiskar varma! Ett riktigt, riktigt roligt jobb! Tack för en trevlig kväll Mats! :)


Källan by night! Nu satsar de också 9 miljoner på ombyggnationer och uppfräschning så det kommer att bli ännu finare! Kul att de satsar! Ett gäng från Piteå följde oss till dörren för att ta adjö och fråga lite mer om vårt revyande. De såg oss för första gången och var jättenöjda. Sånt känns alltid bra!

Imorrn ska jag mest se till att själv bli road men först ska vi sälja nålar för Unicef tillsammans med andra "kändisar" på CK 11-13.00 - kom och köp!!! Det är ett mycket lovvärt arrangemang som Expressen dragit igång. Sedan åker vi till Umeå för att äntligen se "Klungans" föreställning "Se oss flyga över scenen i fruktansvärda hastigheter". Det ska bli skitkul!