Frukost...

Sitter vid frukosten som ju verkligen inte går i hälsans tecken. Det enda nyttiga är en halv apelsin och några slemmiga tomater. Och det grövsta brödet är en baguette som vi ju faktiskt ätit med en lokal lufttorkad skinka som var god samt ost i bitar. Sedan är det mest croissant, smördegsrullar med vanliljkräm och russin eller choklad! Vår bordsgranne tog minst sex stycken...  Ja, det är ingen dålig frukost men lite sliskig.



Testade ett ägg men det var t  o m för hårdkokt för Oskar. Modell grönare... Nåja,det går ingen nöd på oss! Igår kväll åt vi ute och valde en riskfylld laxtartar med dijonsenap som visade sig vara mycket lätt gravad, mer rå. Ulf var skeptisk men vi mår bra även idag!

Gårdagens roligaste händelse var ett sms från Berith. Vi hade skickat ett meddelande för att hälsa till våra föräldrar och skrev att det var en härlig sommardag i Paris, att vi hade det jättebra och promenerade så att fötterna blöder. Svaret var underbart: "Kul för er. Här är det svinkallt, det enda som blöder är Kristers fingrar sen han klämt sig i kluven. Alla hälsar." Jag skrattade en kvart... Nej, inte för att vara elak men Krister har en benägenhet att råka ut för allt möjligt.

Nu ska vi till Sacre Coeur och sen till nån kyrkogård!