Grönt är skönt!

Snöflingorna singlar så sakta ned men jag gick snabbt ur och skottade bort allt. Lääääängtar efter solen, gröna gräsmattor och löv på träden! Nästa vecka firar Irland nationaldag på St. Patrick's day och jag fick en längtan även efter att åka dit. Dagen firas av irländare runt om i världen och i USA färgades t o m Chicagofloden grön 2005.
 
Lite kitschigt kanske...
 
En annan som fått vårkänslor är Snurre. Han kom in på förmiddagen efter att ha varit ute sedan torsdag kväll. Väldigt stressad och inte så matfrisk. Har för säkerhets skull avmaskat honom men det verkar inte vara det som är felet. Gissar att hans förändrade beteende beror på att vi befinner oss i mars månad... Det är tur att vi människor inte börjar springa runt och pinka in revir i kvarteret! Haha!
 

Har annars haft en riktigt hård jobbvecka så det har inte blivit så mycket tid över. Därför började gårdagens lediga fredag med städning och mycket motion. Skönt att röja upp.
 
Idag är det mycket skidor på TV och vi njuter av sista dagarna med Vinterstudion. Det är ett mysigt sällskap på helgerna och jag gillar verkligen att följa både längdåkning och skidskytte. Ska senare försöka läsa ut en bok till kommande Go'kväll och laga lammracks till middag. Känns som en lagom ansträngning denna lördag.
 
Hoppas vi får se den här gamle vännen imorrn! Fortsatt trevlig helg till er alla! :)