Välkommen ljuset!

Vilka dagar det har varit. Kallt och klart med glimtar av det kommande, och alldeles magiska, vårljuset! Här uppe är det ju den allra vackraste tiden på året - särskilt när man också vet att hela våren ligger framför oss. Lite vaccin på det här så... :)
 

Kyligaste promenaden igår men när det inte blåser känns -17 inte särskilt kallt. Det är bara att bylsa på sig - eller öka takten!
 
Frosten skapar nya bilder i trädgårdens olika rum.


Och skogen är som en tavla!
 
Det här året ska jag försöka slå mitt rekord med 8,5 kilometer/dag under 2020. Det borde ju inte vara några problem när det ser ut så här?
 

Ibland syns ljuset som vackra ljusgula glimtar...
 

...eller fula mörkgula fläckar... haha!


Ja, jag njuter i alla fall av varje solstråle. De behövs som motvikt till allt som händer. Politiker håller inte måttet och vårt förtroende naggas i kanten när de säger en sak och gör en annan. Idag fick Dan Eliasson gå och det var väl väntat... Han är ju inget geni.

Anmärkningsvärt också att olika partier kastar skit på varandra men glömmer att först sopa rent på den egna bron. Ja, jag tänker på moderaten som kritiserade Löfvens besök i Gallerian - men gjorde det i en telefonintervju - från Spanien! Trumps envåldshärskande är ännu inte över och nu eldar han massorna en sista gång i samband med senatsvalen i Georgia. Han är verkligen farligt korkad!

Nej, tillbaka till verkligheten och ljuset i mörkret - betydligt positivare att vila i. 
 

Granen lyser på sista versen utomhus...
 
..men inomhus har det blivit vår! "Swoosh", som sonen sa när han kommenterade vår raska omgörning i söndags. När barnen åkt är det bara att ladda om för nya projekt här hemma!
 
Ha det bäst alla - och håll ut genom att gå ut. Ljuset är en riktig batteriladdare!