Hjärtefint!

Jag vet att bilder av sol och snö inte har något högt nyhetsvärde men jag måste ta med sådana bilder då solens strålar fyller mig med såååå mycket energi!
 

Hjärtefint på väg till morgonens promenad! Det är måhända inget hjärta men det kändes i alla fall så när jag kom mig ut efter en riktigt bra natt. 
 
Jag har sovit uselt några nätter och igår hade jag både ont i kroppen och skallen. Trodde att jag skulle bli rejält sjuk men en vilodag och en bra natt gör att det känns lättare och det som återstår är halsont och lite snuva. Ikväll ska jag sätta in lite rysk coronamedicin; bastu och vodka! Minus vodkan då... haha! Ja, de har ju hävdat att Covid-19 kan botas på det sättet men nu verkar de ha tappat tilltron till vodka då de också tagit fram ett vaccin.


Fin dag även igår och man börjar se att vårvintern är på ingående.


Ljuvligt!


Snön och solen förskönar det mesta!


Hemma är det välskottat och liiite ljusare nu!


Maken har fixat en soffa så imorrn blir det till att grilla korv till lunch.

Igår blev det husmans med älgfärsbiffar och kantarellsås. Det är oförskämt gott!

Skriver på min bok och just nu är det verkligen ingen rolig läsning. De första åtta sidorna är inte alldeles muntra men jag har ju mycket kvar och får väl bestämma mig längre fram om det blir något jag kan dela med andra. Annars var det ju en bra syssla i pandemitider.
 
Önskar er alla en hjärtefin helg och gläds med alla svenska medaljörer som gjort fantastiska prestationer de här dagarna; Brons i mixed stafett, guld i skridskor och idag ett skidskytteguld i sprint! Såååå roligt och fantastiskt bra jobbat av alla! Fint att se ledare och aktiva bli rörda över insatserna. 
 
Och ser det inte ut lite som ett hjärta där på grenen? Joo, hjärtefint!