Familjevecka!

Under den gångna veckan har det varit full rulle av allra bästa sort! Barnen har varit hemma och vi har fått skratta, prata, äta, umgås och mysa tillsammans! Nu har alla åkt hem men vi känner oss rika och fyllda av kärlek till dessa underbara!


Mina absoluta favoriter i livet! Ludde, Emma, Oskar, Emilia - och Ulf såklart! <3

Förra fredagen var det familjemys och vi började med bubbel och snittar med egna färskpotatisar och löjrom. Sedan serverades magisk hängmörad entrecôte som jag köpt på Stadskällaren. Huuuuur gott som helst. Det ska vara lite lyx när man har så här fint främmande!


Famlijekamp med boule...


...och luftgevär! Gissa vilka som vann... haha! 


Men boulen tog vi i alla fall hem!

Mycket gäster hela veckan. Även i fågelbadet:


Huggsexa om badplatsen...


Stundtals lite ovänskap...


...och bara den starkaste kvar. 

Barnen har kommit och gått men vi har fått några middagar och flera fina dagar. Emilia och hennes kompisar hade 30-årsfest och vi fick en myskväll med Oskar och lite god lax:


Enkelt och gott.


Jag har förlorat i Yatzy å det grövsta - och även i trekampen mot maken en kväll när vi var själva. Men jag är en mycket god förlorare och älskar egentligen bara spelet och umgänget!

I onsdags kom Oskar och Emma tillbaka och vi åkte till Önnesmark för att träffa lillebror och gå på bärjakt i skogen!


Älskade Roland hittar inte bara bär när han går ut i naturen...


Han missade inte den här söta harungen!


Och vi hittade hjortron! Underbara solgula och mogna guldklimpar!


Den obligatoriska selfien när vi hunnit få lite bär i hinken! Massor med gott fika och flera pauser gjorde utflykten till en alldeles underbar dag och vi fick även med oss blåbär och kantareller. Jackpot! 

Hem för att duscha och svida om innan vi mötte upp Emilia och Ludde på Grannen där vi åt en kalasmiddag med underbar råbiff (ni måste testa den med asiatiska tillbehör!) och pizza med friterad botten som var sjukt god! 

Oskar och Emma åkte hem i fredags och Emilia och Ludde idag. Känns alltid tråkigt men vi hann äta middag med dem igår och jag passade på att göra Susannes goda hallonpaj till dessert. Nu längtar vi efter att åka till Luleå och Köpenhamn för att hälsa på. Det blir inga stora kramkalas i coronatider men glädjen över att få träffas hela familjen är obetalbar! Älskar er alla så mycket! <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0