Premiären avklarad!

Två hektiska veckor med repetitioner, resor till Umeå, förberedelser, TV-sändning och premiär av "Den sista måltiden" som blev en galet spännande kväll på Elite Hotel Mimer i Umeå igår! Kul!
 
Vaknade lätt mörbultad idag och känner verkligen i hela kroppen att jag inte vilat särskilt mycket den senaste tiden. Har ändå försökt hinna med promenader på luncherna för att få tillskott av det underbara ljuset. Det hjälper!

Här har ni hela fina ensemblen innan det var dags att äntra scenen! Tobias Morin, Lina Hognert och Sara Ribbenstedt - sååååå bra!
 

Vi är ju lite tuffa som karaktärer i Mindblowing Productions så det blir lite sköna selfiesar... Här har ni mig och Lina innan genrepet i torsdags.


Cool och snygg Lina!


Cool och snygg Tobias!


Cool och snygg Sara! 

Vi har jobbat sjukt hårt med den här produktionen som också innehåller ljud och nyskriven musik av Jonas Holmberg - och det blev så bra som vi ville. Helt underbar publik igår som åt trerättersmiddag och jobbade intensivt med att lösa vår mordgåta. Ni måste komma och se! Vi spelar ytterligare tre helger på Mimer i Umeå så passa på och gör en weekend 21, 22/2 eller 13, 14, 20, 21/3. Ni kommer inte att ångra er.
 
Mordgåtorna recenseras inte men det var fint att öppna DN i morse och se att föreställningen fanns med i DN:s höjdpunkter under scenvåren!

Förra helgen var jag dock ledig och inledde med middag och show tillsammans med bästa gänget. Vi hade bokat biljetter till musikalföreställningen "Oh, what a night" som var påkostad och genomtänkt med lysande sång! Man blev kanske inte särskilt berörd men alla gjorde jobbet som de skulle.
 

Oh, what a night!

Snyggt ljus hela vägen!


Grease!
 

David Lindgren är såklart favoritsångaren men vi var också glada att återigen få se och höra bästa basisten Jocke Hemming på scenen!
 
Cooolt!


Peter Johansson sjunger ur Jesus Christ Superstar!
 

Jersey Boys! 

En härlig kväll och helgen avslutades med lite jobb, utläsning av fantastisk bok och planering av veckans Go'kväll.
 

Överraskade maken med en asiatisk middag som blev riktigt god!

Sedan var jag tillbaka i Umeå igen i måndags och efter ett par tuffa repdagar åkte jag till TV-huset för att göra nya boktips i Go'kväll!


Heidi i sminket gör underverk med en trött 57-åring! 


Riktigt roligt att träffa journalisten och författaren Johan Ripås! Vi teamade bra och det blev många skratt. Så kul att ses!


Susanne Jonsson gjorde hjärtegod pizza och en helt fantastisk bärpaj!


Matilda och Susanne!

Hela gänget med pizza som smakade alldeles ljuvligt!

Nu har jag mest sovit idag och laddar nu för ännu en föreställning ikväll innan jag får vända om till Skellefteå. Längtar verkligen hem! <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0