Augusti...

Den här månaden kom med sol och värme och jag njuter av både jobb och fritid. Jodå, det finns ett stort nöje i att jobbet också kommer igång - rutiner är inte att förakta och arbetsuppgifterna lustfyllda. Dessutom blir helgerna verkligen lediga! :)
 
Men augusti blev också sorglig då finaste svärmor/farmor Sonja för några dagar sedan somnade in... Stor sorg när familjen nu förlorat den mest omtänksamma och varma människa man kan tänka sig.
 
Sture dog i januari så vi hoppas att de nu får sitta tillsammans och dricka kaffe forever... Bilden är ett par år gammal när de fortfarande var friska nog att besöka oss. Ni fattas båda två! <3
 
Men livet går vidare och idag har jag jobbat med mina presentationer av böcker till onsdagens Go'kväll. 19/8 är det alltså dags igen och jag känner mig redan varm i kläderna efter sommarens program. Nu kommer nya tips så pass på!
 

Det passar bra att hålla sig i stillhet idag då min dagliga löprunda i motionsspåret igår slutade med platt fall...

Jag brukar ju titta ner på spåret när jag springer då jag är rädd för att skada foten igen - men sista metrarna slappnade jag förmodligen av och missade en rot/sten som gjorde att jag flög framåt i en icke så graciös båge. Sträckte baksida lår å det grövsta och var tvungen att be maken hämta mig med bilen. Men jag konsulterade bästa naprapaten och fick order om att linda hårt för att minska blödningen. Gjorde naturligtvis som han sa och idag är det ont - men mycket bättre. Tack Per! <3

Ja, vi har motionerat mycket den här sommaren och det är bra då vi också balanserar upp träningen med underbara desserter... haha! Vissa dagar har vi också tagit en extra promenad och när vi passerade Biltema såg vi den här härliga parkeringen:

Spot on!

Hittills den här månaden har vi...


...haft loppis i Önnesmark där Berith och Ulf gjort ett hästjobb med att plocka ihop och rensa bland allt sparat. Kul att få träffa folk utomhus med lite distans. Bland gamla prylar fanns också ett äldre exemplar av Wheels:


Makens egenhändigt byggda Hot Rod T-23 fanns med i ett reportage från slutet av 80-talet. Jodå, det är jag som sitter på bakdäcket och röker... och uppflugna på vägskylten är Jens och Tobias som för alltd kommer att vara mina extrapojkar!


5 augusti firade jag 10 år som nykter alkoholist och det var så roligt att både fira, få blommor, bjuda på tårta på möte med vänner och få den medalj som känns som ett viktigt steg på vägen. Glad och tacksam över att jag lyckades välja familjen! <3


Firade vidare på aftonen med tårta och besök av fina Max och My...


...och deras charmerande föräldrar Martin och Malin! 


Ja, vi har firat lite hela veckan med kalla drycker i solen och tilltugg i form av chips med löjrom och crème fraiche. Gött!


Vi gjorde också ett besök i Bjuröklubb med vandring till Sillhällorna som är ett underbart område!


Vackra vyer.


Härliga klippor.


Intressanta lämningar som kunde ha varit dinosauriefötter? Fantasin har inga gränser...


En karta?


En halvcirkel.


Ett hundhuvud?


En orm...


...och ett hoppfullt läge!

Vackrast är dock de mjuka klipporna i början som ser ut att vara gjorda av seg kola - men är desto hårdare.
 

Smekta av vatten oändligt många gånger. Väldigt meditativt.


Jag kan ju sitta och titta på vatten och stenar hur länge som helst...
 
Det är som ett konstverk i ständig förändring.


Vi tackade för oss och åkte hem för ännu ett par jobbdagar - tills det var dags för mig att åka ut till nästa stuga vid havet för en kväll med fina tjejer och surströmming!


Landskär! 


Utsikt från Mie och Pärs fantastiska stuga i en underbar vik!


Här har vi samlats för lite surr på altanen innan det var dags att hugga in på fisken!


Tack Mie och Anki för en suverän kväll med livgivande diskussioner och lösningar av de flesta världsproblem!

Och tack Mie för en superkväll i din stuga! Det här gör vi om!

Nu ska jag ta en paus från datorn och vattna lite blommor. Det går sakta men jag kan i alla fall röra mig och då är det inte så illa! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0