Reclaim the music!

Vilken magisk kväll vi hade igår med strålande Skellefteåbandet "Reclaim the music" som firade 10-årsjubileum i Nordanås Bar- och Café! En riktig clubkväll med mycket folk, galet bra musik och fullt ös. Ett 13-mannaband med stor blåssektion är bara så maffigt.
 

På sång: Bästa Peter Fjällström som flankerades av Kicki Lövbom och Åsa Granlund Jonsson - en lysande trio! 
 
Roligt också att det blev så intimt med bandet mitt i lokalerna. I deras "vardagsrum" fick vi komma nära och på slutet var det omöjligt att sitta stilla - dansgolvet blev fullt! "Supersticious", "Disco Inferno", "September" och andra klassiker avslutade kvällen och då förstår ni...
 
Bandet består av: Peter Fjällström, Åsa Granlund Jonsson, Christina J Lövbom , Johan Nordlander, Åke Östman, Anders Löfgren, Erik Holmström, Samuel Löfgren, Jonas Wiklund, Erik Marklund, Maria Löfgren, Jan-Erik Sundqvist, Stefan Lindberg.
 
Otroligt proffsigt rakt igenom och imponerande att vi har så bra blåsare i Skellefteå! Jonas Wiklund längst bak är också den som startade bandet för tio år sedan.
 
Vi kan bara bocka och tacka för en supertrevlig kväll! Hoppas på fler clubkvällar i caféet. Igår var det fullsmockat och det var så roligt att både njuta av musiken och träffa så många glada människor. Det här bär vi med oss länge!
 
Bra jobbat alihopa!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0