Reclaim the music!

Vilken magisk kväll vi hade igår med strålande Skellefteåbandet "Reclaim the music" som firade 10-årsjubileum i Nordanås Bar- och Café! En riktig clubkväll med mycket folk, galet bra musik och fullt ös. Ett 13-mannaband med stor blåssektion är bara så maffigt.
 

På sång: Bästa Peter Fjällström som flankerades av Kicki Lövbom och Åsa Granlund Jonsson - en lysande trio! 
 
Roligt också att det blev så intimt med bandet mitt i lokalerna. I deras "vardagsrum" fick vi komma nära och på slutet var det omöjligt att sitta stilla - dansgolvet blev fullt! "Supersticious", "Disco Inferno", "September" och andra klassiker avslutade kvällen och då förstår ni...
 
Bandet består av: Peter Fjällström, Åsa Granlund Jonsson, Christina J Lövbom , Johan Nordlander, Åke Östman, Anders Löfgren, Erik Holmström, Samuel Löfgren, Jonas Wiklund, Erik Marklund, Maria Löfgren, Jan-Erik Sundqvist, Stefan Lindberg.
 
Otroligt proffsigt rakt igenom och imponerande att vi har så bra blåsare i Skellefteå! Jonas Wiklund längst bak är också den som startade bandet för tio år sedan.
 
Vi kan bara bocka och tacka för en supertrevlig kväll! Hoppas på fler clubkvällar i caféet. Igår var det fullsmockat och det var så roligt att både njuta av musiken och träffa så många glada människor. Det här bär vi med oss länge!
 
Bra jobbat alihopa!