Aprilväder - i maj...

Vilken vecka - från sommar till vinter på några timmar. Sverige kanske bara har två årstider? En vit och en grön vinter... Haha!


Igår kändes det i alla fall rejält hurvigt ute...


Maken var optimistisk och satte igång med biltvätt...


...men innan han var klar så... 
 

Men jag vill ju ut varje dag och då är det bara att klä sig!

Valborgs blev en lugn kväll hemma och jobb ute i solen på dagen. Jag satt vi datorn och maken var duktig med krattan:


Snyggt jobbat! Jag hejade lite på avstånd... 


I onsdags åkte vi och hälsade på svärfar på boendet här på Morö Backe! Han är lite dement men jag tror han kände igen oss. Han tyckte i alla fall att det var gott med fika.

Har också repat lite under veckan då jag och Saga äntligen fått klart med premiär på Skellefteå Stadsbibliotek 15 maj 18.00. Såååå roligt!

Välkomna alla glada! Fikaförsäljning innan så kom i tid och få plats. Den kommande veckan blir det mer rep och finputsning! Ni som undrar vad det är vi hittat på får komma och kolla. Litteraturen står i fokus men vi hinner med många aktuella ämnen - från A till Ö.
 
Det har också blivit lite röjning av gamla skor och kläder som jag kört iväg. Skulle precis gå över till grannarna med Emilias gamla ridprylar när de aviserade att de hade storfrämmande...

...av den här "fjolingen"! Han har nog precis lämnat mamman och var inte det minsta rädd. Liiite obehagligt när de kommer in på tomterna. Och jag som promenerar varje dag... Men han har i alla fall inte synts till mer.

Fredag var jag på trevligt Rotarylunch och hade nöjet att få lyssna till Museets nya chef Fabian Arnheim som känns som en frisk fläkt med nya idéer! Kul!
 

Igår hade vi kompisar på middag och fortsatte firandet av Carina som blir liiite äldre om några dagar! Trevlig kväll med bästa sällskapet. Snart åker vi bort och firar ännu mer. 
 
Idag är det söndag och vi vilar oss i form! Allihopa:
 
Snurre kan verkligen koppla av!
 
Ojämnt väder men jag gläder mig åt varje solstrimma! Den gör gott ända in i själen!

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0