Förbedelser!

Bloggandet går sådär just nu. Ett inlägg försvann och jag glömde skriva ett nytt - men det är mycket roligt som händer och då blir det så här. Och det "gööööööör ingenting" som Björne skulle ha sagt. Världen står inte och faller med mina inlägg.
 
Håller som mest på att skriva det sista till den kommande föreställningen "Tillsammans" som vi spelar 1 februari. Det kommer att bli så roligt och jag är så glad över alla fina vänner som ska vara med. Läser också böcker som ska med i morgondagens "Go'kväll" där vi ska få spela in i nya studion för första gången. Det ska bli spännande! 

Oskar har kommit hem till Luleå efter resan till Vietnam och Emilia och Belinda åkte hem efter en lång vistelse hos oss. Det blev tomt och lite ledsamt utan "våra flickor" men vi röjde bort julen ganska snabbt och har återgått till vardagslunken med jobb och annat. 
 

Finaste flickan! Så roligt det har varit att få rå om dig! <3
 

Gamla mamman bjuder in till show igen! Slå en signal till Turistbyrån 0910-45 25 15 och kom vetja! Hoppas på stor publik då överskottet också ska gå till välgörenhet och Rotarys Biståndsprogram Polio Plus.

Återkommer när jag kan rapportera från TV-sändningen! Ha det fint alla! :)