Teaterglädje - och schnooooor...

Jag fick tips om ett lite ruskigt botemedel när det gäller bihålorna och har nu inhandlat och testat "Sinoclear" - vilket måste vara det närmaste kokain man kan komma. Nu har jag aldrig provat drogen men känslan var typ Uma Thurman i "Pulp fiction"... Haha! Ja, vill ni också testa något som bränner till ordentligt i näsan och tömmer den på snor så kör hårt!
 
Har nu tillfälligt stoppat flödet för att kunna skriva... Haha! Det står att man ska ta den innan läggdags men då tror jag knappast att man får sova.

Annars känner jag mig lite seg och ligger lågt - ja, förutom min dagliga promenad och en uppfriskande teaterfestival då. Har man vant sig vid att komma ut varje dag är det svårt att avstå och jag blev glad över att träffa på en betydligt piggare Eivor som varit ute på skidtur.
 
Idag medverkade också finaste systerdottern My i Teaterskolans uppvisning där alla grupper fick visa upp sina produktioner för en stor publik på Nordanåteatern. Det missar man inte!


Margaretha Hörnqvist och övriga teaterlärare hälsade välkommen och vi fick också en tillbakablick på den gedigna verksamheten som fostrat många framgångsrika människor. Att teater är positivt för den personliga utvecklingen skriver jag verkligen under på.


Första gruppen bestod av högstadieelever som hade gjort en riktigt spännande saga som Max tyckte var jättebra!


Ja, han följde handlingen med spänning - men softade lite i trappan mellan varven.  


Han ville dock inte att jag skulle ta så många bilder... haha! Vilken hans favoritfärg är? Grön...


Och så blev det äntligen dags för My's grupp. Hon spelade ett av dessa två söta får som äter gräs i en park i New York. Det såg man ju direkt!


Ett par barn kommer på picknick och fåren (som hette Bu och Bä) bestämmer sig för att dra igång lite musik. 


Det blev fullt ös direkt med...


...Lordis "Hard Rock Hallelujah"! Heeelt underbart!


Här hade de blivit inbjudna till prinsessans stora fest och drog självklart igång stämningen!
 

Det ser ut som om dansarna i bakgrunden tyckte att ljudet var i högsta laget...


Men vem kan motstå den här entusiasmen? Inte jag.


Tack My och alla fina kompisar för en fantastisk debut!

Nu fortsätter lördagen med lite god mat och en och annan snyt(n)ing! Visste ni förresten att det finns en designer som heter Sophie Schnoor? Råkade ramla över en bild och undrar om det inte blivit förkylt även för henne:
Nu är jag säkert gammalmodig men jag blev i alla fall inte shoppingsugen... Tjolahopp!