Små och stora stjärnor!

Förgyller min konvalescens med massor av fina stjärnor. En del är små och andra stora men de tillför sååå mycket glädje och kärlek! Lite knepigt att hoppa på kryckor men nu får jag belasta lite så det räcker med en här hemma. Det svåraste är nog att inte bli för övermodig...


Nyopererad försöker jag få rätt längd på kryckorna utanför Alfredson Tendon Clinic som delar lokaler med Specialistkliniken. Tur att maken hängde med till Umeå och kunde skjutsa mig hem - och även till Falmark där vi senare på kvällen fick hämta finaste flickan!


Citerar min syster: "Så många kryckor, så mycket kärlek!" Emilia har gjort en svårare operation och fått nytt korsband i knäet så nu kurerar vi oss tillsammans. Det är så mysigt!


Och så har vi ju Snurre som gärna sköter om oss när vi ligger i soffan...

I övrigt händer det inte så mycket och jag har verkligen varit ledig - läst och sett mycket TV. Vi har plöjt igenom serien "Vår tid är nu" som är riktigt, riktigt bra! Man blir galet engagerad. I fredags hade vi garagegänget här på middag (man kan hämta mat när man inte är så i språnget) och de gick sedan på Björn Skifs konsert som jag självklart också hade velat se - men jag måste prioritera foten nu. Kul dock för maken att slippa sköta om oss en kväll... haha!

Mamma ringer varje dag och frågar hur vi mår och är lite stressad över att jag ska hinna betala hennes räkningar innan den sista november - men det är nog ingen fara... På ett par veckor till ska jag ta stygnen och även komma igång med föreställningar i Umeå igen. 23, 24, 30/11 samt 1/12 spelar vi "Räkna med mord" på Elite Hotel Mimer och det ska bli så kul! 14/12 kommer vi också till Malå och 15/12 till Lövånger. Mer info och hittar ni på: http://profilteatern.se/forestallning/rakna-med-mord/ 


I söndags var det ju Fars dag och vi firade med  lite god mat och praliner. Ulf åkte till sin pappa i Lövånger och jag gjorde ett besök på graven och tände ljus. Det känns fint!

Att ha Emilia hemma innebär ju också att vi får glädjen att träffa alla hennes fina kompisar som kommer på besök! 


Emelie...


...och Amanda - med döttrarna Vera...


...och Alice! Vilka godingar!


Man blir helt förälskad i deras telningar...

Dagen efter kom Sara - som tyvärr inte hamnade på bild men som är en pärla i alla fall. Hennes ungar är också riktiga charmknuttar!


Ella! Jag älskar hur hon så självklart tar för sig.


Spexar som den värsta modellen!


Den blicken... livsfarligt söt!


Lillebror Max hakade också på. Tummen upp!


Eller lillfingret!
 

Eller kanske ändå tummen!

Eller båda!
 
Skratt och kramar och bus har fyllt huset och det gör en lycklig ända in i själen! Det finns många goa' fördelar med att ha Emilia hemma... Igår kväll var det dock dags att samla andra stjärnor och gå på bio. Det var såååå länge sedan.
 
Här har ni mig tillsammans med gamla vännerna men unga stjärnorna Marika och Carina. Vi tog ledigt och gick på en helt fantastisk film; "A Star is Born" med Lady Gaga och Bradley Cooper som också regisserat. Var har han varit i hela mitt liv? Haha! 
 
Imponerande skådespelarinsatser, bra musik och en väldigt stark story gör att jag ger den 5*****! Tiden flög fram och jag skulle lätt kunna se den igen. Riktigt, riktigt bra! <3


Dagens stora stjärna är dock min älskade Syster Yster Malin som fyller 45 år! Vad hände? Om hon är 45 kan jag väl knappast vara 27? Hmm...

Nåja, ålder är ju bara en siffra och hon har trots sin ungdom massor av klokskap och erfarenhet! Tack för tårtan fina och ha en fortsatt fin kväll. Vi älskar dig! <3
 
Avslutade kvällen med massor av godsaker från Stadskällaren och en hockeymatch som visserligen hade en töntig kommentator men ändå slutade med vinst för Skellefteå! Såååå skönt!

Imorrn är en ny dag och den kanske slutar i Luleå? Ja, vi får se hur det känns i foten och skallen. Ha det fint alla! :)