Mycket kärlek!

En fantstiskt fin vecka - mycket beroende på att vi fått ha barnen hemma. Emilia har varit här i nästan två veckor och Oskar den senaste helgen - familjen är bäst tillsammans! Jag blir så oändligt lycklig över att få umgås med våra fantastiska barn. Ja, jag skryter lite men det får man göra som förälder. Det får faktiskt ALLA föräldrar göra - barnen är ju det bästa som hänt!

Men igår eftermiddag blev det tomt igen...
 

Vi skjutsade Oskar till bussen och Emilia till flyget och kramades extra mycket! När vi sedan kom hem ekade det lite tomt och t o m Snurre tyckte att det var några som fattades...


Han har fått mycket mystid och Emilia blev snabbt en favorit. Kärleken var ömsesidig!

Innan hemresa hann vi åka en sväng till mamma för att hon också skulle få träffa barnbarnen.

Glad och fin trio! 

Ja, vi hann en massa saker igår. Jag hade beställt fisk från Frisk Fisk och hämtade fin torsk och hälleflundra som nu är nedpackad i frysen. Lagade fisksoppa till sen lunch och det är ju för gott! En vardagsfavorit är Sandhamnssoppa och den kan varieras med det som finns hemma.

Mycket kretsar kring mat när familjen ses. Det är inte bara jag som gillar att laga och äta - och middagen har alltid varit den naturliga samlingspunkten. Att få umgås med sina vuxna barn är en ynnest och vi har verkligen haft trevliga middagar hela veckan.

I torsdags fick vi rå om lillebror Roland när vi åt Sliders till hockeyn och AIK slog Malmö med 9-0. Dubbel glädje!


I fredags hade Emilia önskat torskrygg med brynt smör och pepparrot och det blev riktigt bra. Hon har även infört grönkål som en ny favorit och rostar man den en kort stund i ugnen med olivolja, salt och peppar så blir den magiskt god!

Men sällskapet var ändå bäst:


Oskar och Emilia! 


Så söta och fina...


...och tålmodiga med mammans fotograferande! ;) 

Fredag blev sedan TV-kväll med några avsnitt av nya "Jägarna" och det var precis lagom ansträngande. I lördags hade jag bokat biljetter till premiären av Västerbottensteaterns "Hasse & Tages julafton" - en riktigt härlig föreställning!


Och hela fina familjen fick fortsätta umgås!
 
Dessutom fick vi sällskap av Emilias kompis Emelie och...


...finaste syrran! Så roligt att både få hänga lite och skratta (högt!) tillsammans! Vi funderar faktiskt på att hyra ut oss som publik. Vi ska däremot inte hyra ut oss gemensamt i öppna kontorslandskap... Haha! 


Fint program och superfin scenografi, mask och kostym! 


Bästa Kågis bakom pianot - då blir det alltid bra!

Första akt var en nummerrevy med Hasse och Tages texter där fler nummer var riktiga höjdare och andra kanske kunnat kortas. Andra akt ägnades åt "Karl-Bertil Jonssons julafton" och var verkligen superb! Alla skådespelare levererade på topp och en extra stjärna går till familjen Tyko Jonsson...


Porträttlika, slagfärdiga och alldeles bedårande! Micke Lindgren gör en strålande Tyko, Simeon Mayas tolkning av Karl-Bertils ömma moder är något alldeles särskilt och Nils Lundqvist bara äääär Karl-Bertil!

Stort tack också till David Andersson, Cecilia Ljung, Firelle Najjar, Jonas Åberg, Mattias Kågström och Ronald Vikström för era lysande insatser och underbara sånger! Vi var lyckliga och riktigt "julstämmiga" när vi gick hem! Ni måste se det här om ni får tag i biljetter - och glöm för tusan inte pausfikat med anisgrisar som var "to die for"...


Efter föreställningen skulle Emilia ut och äta med alla kompisar och vi fick bjuda Oskar och kusin Johan på oxfilé och rostade rotsaker - toppade med grönkål. Gött igen... 

Nej, det har inte gått någon nöd på oss den här veckan och jag är påfylld till både kropp och själ. En fantastisk kväll hade jag även i onsdags med alla tjejerna i hälsogruppen Kasam då vi besökte Lowima för en alldeles lysande kväll!


Lollo inledde med att berätta lite om verksamheten medan vi åt beställda mackor.
 

Joo, jag lyssnade också andäktigt och tycker att de bedriver en fantastisk verksamhet. Så kul att det också går bra!


Efter maten samlade vi ihop oss och funderade på vad vi skulle tillverka...


Lollos man Mattias skötte workshopen på ett mycket pedagogiskt sätt!


Instruktioner...


...och service med mer stearin när vi kommit igång! 


Glada och förväntansfulla tjejer!


Febril aktivitet!


Vi hällde och hejade och skrattade. Såååå roligt!


Det gällde att hålla tungan rätt i munnen och inte fundera så länge när man väl kommit igång.


Mona ser tveksam ut men allt gick hur bra som helst!


Mattias hejade på och som gammal hockeyspelare utsåg han givetvis lagledare...


Mysigt och kreativt! 


Inte en haka på fel plats. 


Det gäller bara att tänka på hållningen...


Goa' fina tjejer och mycket skratt!

En riktigt härlig kväll där vi naturligtvis kom hem med lite shoppingpåsar så här inför julen. Det finns massor med saker som man bara vill ha...

En kalasvecka med mycket ljus och värme - och massor med kärlek! Tack alla! <3