Röjardagar

Efter att ha ägnat mycket tid framför datorn några dagar kände jag att helgen måste användas till mer praktiska sysslor. Det är otroligt skönt att göra saker där man ser ett direkt resultat. Därför klippte jag buskar, tog bort ris och skrot, fyllde släpen, planterade blommor, klippte gräset - och blev både trött och tillfredsställd! Dessutom sken ju solen och den fyller mig alltid med så mycket energi.

I rabatterna under makens fina bygge har vi nu satt humle och lite blommor. Blir Spännande att se om de överlever... 

Häromkvällen gick vi en runda och noterade saker som måste göras utomhus och nu har jag faktiskt prickat av ett tiotal uppgifter. Jag gillar listor. Det betyder att man kan beta av och faktiskt inse att något har blivit gjort även om mycket återstår. Allt som ökar den personliga tillfredsställelsen är bra! Förra året var vi på resa den här helgen och därför ligger vi hur som helst bättre till i tid. 

Dessutom såg det ut så här 2017:
 
Snöööööööö... Den här bilden togs 15 maj och utsikten manade inte direkt till gräsklippning... Helt sjukt. Fast när vi gifte oss -94 snöade det också ett par dagar innan och vi fick ha björkarna i garaget för att de skulle hinna slå ut. Nu är allting så skönt och grönt!
 
Idag har jag städat upp uterummet och torkat alla glasrutor. Det är ju vår lilla oas så ikväll blir det premiärmiddag därute. Inte lika fint väder idag men det betyder att jag förmodligen hinner med lite annat jobb innan dess.
 
Känner mig riktigt nöjd och tror jag ska fira med en långpromenad. Ha en fin söndag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0