Retrokalkaneär bursit...

Nu har jag ju tjatat om min onda häl så många gånger att den borde blivit bra av ren utmattning - men smärtan har hållit i sig. Ett par år nu. Och idag gick jag äntligen till en privat ortoped för att gjuta sulor till det jag trodde var söndertrampade fettkuddar (ja, man vill ju gärna googla sig fram till en egen lösning...haha!). Nu var det tyvärr inte det som var problemet... Att bli egenvårdsspecialist på internet har sina brister.
 
Däremot hittade han oerhört snabbt kärnan till det onda och jag har en rejäl inflammation i slemsäcken som sitter innanför hälsenan. Den sitter djupt och är en relativt vanlig idrottsskada... Haha! Det trodde jag aldrig att jag skulle kunna skriva under på. Men i mitt fall kan det också ha att göra med att jag går väldigt hårt och under de senaste åren inte heller blivit lättare. När jag slutade dricka började jag också äta mer... En Win-Loose?
 
Nu väntar remiss till en specialist i Umeå och viktnedgång. Passar ju bra då med en hälsoresa till Kreta på lördag där jag får koncentrera mig på att vara nyttig på alla sätt. Men det ska nog gå det här också. Jag är ju en tjurskalle...
 
Annars då? Joo, en ganska bra vecka där jag planerat ett kommande event tillsammans med en massa glada och begåvade skelleftebor. Vad? Ja, ni kan boka in 9 december på Nordanåteatern redan nu. Då smäller det!
 
En annan dag då det smäller på Citykompaniet är 21 oktober då kulturen ska fylla lokalerna och jag får glädjen att ingå i Västerbottensteaterns insats. "Emma" har köpt ny kappa och ska verka som "personal shopper"... 

I tisdags samlades vi alla på teatern för lite fotografering och här står jag svettig och flåshurtig tillsammans med Herr Paprika... Bakom masken döljer sig Niklas Larsson Lirell som också ska vara med på ett hörn. Det blir många roligheter den dagen.
 
Skriver annars kontrakt med Profilteatern för en spelperiod med deras kommande produktion "Räkna med mord" som ska spelas på ett hotell i Umeå - men under våren blir det turné så jag hoppas att vi lägger in ett antal dagar i Skellefteå också.
 
17 oktober spelar jag höstens enda offentliga föreställning av "Lyckligare nu" på Västerbottensteaterns stora scen. Biljetterna är släppta så boka här: Västerbottensteatern

Har också bokat in läskvällar på ett par bibliotek där jag ska prata böcker och läsande och särskilt P-O Enquist. Det blir riktigt roligt! 2 oktober kan ni träffa mig i Norsjö och 19 november i Holmsund. 

Men på fredag ska jag börja med att prata böcker i SVT:s Go'kväll och det blir en spännande utmaning!
 
En av böckerna jag tar med är den senaste delen i Milleniumserien som kom hem i min brevlåda i förrgår. Den är nu läst och ska sammanfattas och presenteras. Roligt!
 
Det rullar med andra ord på och ikväll var jag med på Ankis mördarpass på Kasamgaraget... OMG! Så fruktansvärt jobbigt... Jag hävdade hela tiden att mitt svettiga nylle inte var bra för min image - men det hjälpte inte... Hon kör hårt - men rättvist! Haha!
 
Imorrn blir det lite annat och nu ska jag landa i soffan och titta på en serie. Känner mig hyfsat nöjd och faktiskt piggare nu än innan jag åkte och tränade! It works...

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej Monica! Jag har lovat min mamma att försöka ta reda på var dina svarta och lila glasögon är köpta, hon är helt betagen... Hoppas det är okej att jag frågar! Vänliga hälsningar från Lena

Svar: Hej! Det är helt OK! Jag går till Optiker Burman i Skellefteå och mitt favoritmärke är Theo från Belgien. Alla mina glasögon kommer därifrån. Hälsa! :)
monicalindgren.blogg.se

2017-09-15 @ 19:38:27
Postat av: Anonym

Tusen tack! :)

2017-09-17 @ 16:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0