Vilken vecka - sååååå nöjd!

Har haft årets mest hektiska vecka tillsammans med Nordic Light och kan äntligen luta mig tillbaka så här på söndagkvällen. Har ont i hela kroppen, känner mig oerhört trött men är sjukt nöjd med resultatet. Stort och varmt TACK till alla medarbetare, kunder och gäster - vi gjorde det igen! 
 

Började veckan med avstämningsmöte med Jörgen som är min "partner in crime" - och Peter som är den bästa alltjänst man kan tänka sig. Här har vi börjat flytta in på Rotan i Skelleftehamn som var årets festlokal. Temat skulle bli Bollywood och då gäller det att fylla på med tyger och färg.

Det är mycket som ska stämma under den här veckan då jag planerar all logistik med bussar, måltider och event. Dessutom jobbar jag operativt eftersom jag älskar att träffa nya människor och tycker att det är en förmån att få se till att alla är nöjda när de åker hem efter sitt besök i Skellefteå! Gäster, kunder och leverantörer kommer från hela världen och i onsdags startade jag upp med att åka ett par svängar till Falmark för att hämta upp dem med bussar.


Efter sista hämtningen åkte vi direkt till Stadskällaren för en magisk välkomstmiddag! Här är det José från Chile som tar för sig av läckerheterna. 


Det blev många tummar upp från gästerna!


Mysigt och och smakfullt. Alla var oerhört nöjda!


Och jag hann hänga lite i baren tillsammans med Eisaku som kommer från Japan. Han hade gift sig sedan vi sågs sist så jag fick se massor med bilder och surra om året som gått.

Fick avsluta kvällen med att jaga rätt på ett par försvunna väskor och se till att de kom till hotellet innan det bar av hemåt för lite sömn. Det har blivit sparsamt med vila under veckan så i natt sov jag 11 timmar, tämligen ovaggad... Trött, men alltid så glad när veckan är över då jag får så mycket positiv feedback från alla. Det värmer i hjärtat! Glad också över att ha fått förtroendet att göra det här för tionde året i rad - måste betyda att jag gjort ett hyfsat jobb.

Torsdag ägnades åt produktvisning och konferenstid där allt fungerade som det skulle - och på aftonen blev det bussar ut till Anki och BO:s paradis i Boviken. 


Där hade Mattias Richtmann och den nystartade Hjortron Catering laddat upp med grillat ute i det fria!


Högrevsburgare av Burträskkött, korvar, kyckling och lax smakade ljuvligt!


Bara att plocka för sig och ta plats ute på klippor eller sittgrupper.


Erik och Anna hade också barnen med sig och här är det Li som vinkar glatt innan hon studsar iväg.


Här har hon och brorsan Björn tagit sikte på bryggan. Vädret var helt otroligt bra och det blev så skön sommarkväll för både barn och vuxna!


Tyska gäster!


Och kinesiska!


Det var inte bara jag som tog bilder...


Fler gäster som njöt i solen!


Det här paret från Finland var på sitt första besök och var överförtjusta!


Eisaku och värdinnan! Varmt tack till dig och BO för att ni upplåter ert underbara hem!


Fransk middagsglädje!


Och selfielycka! Jag och Eisaku är bra på det här... Haha!


Sydamerikanska muntergökar!


Och ännu en söt tjej som fick följa pappa på utflykt!


Fina Carolina från Colombia!
 

Och här har Håkan Almqvist tagit sig an gäster från både Canada och Uruguay.


Jussi tillsammans med Wanchun Ding som basar i Kina!


Härliga Benny från Hongkong med sällskap.


Fler män från England, Norge och USA.


Amerikanen Dan är en glad prick!


Och tyske Jochen trivdes i solen!


Omtänksamma Jineng från Nuco i Kina är en underbar människa som alltid hör sig för om hur det är med min familj och vill veta vad barnen gör. Alltid kul att ses!


Och vi hissar flaggan i topp för Lisa på Nordic Light som jobbat med alla bokningar för första året och klarade det med glans! Tack för gott samarbete!


Med den här avslappnade bilden av nätverkande gäster lämnade jag Boviken och åkte till Skelleftehamn för att ägna resten av kvällen åt att piffa i lokalen. Ibland skulle jag önska att man kunde dela sig...


Här har myshörnan för vattenpiporna börjat ta form.


Färgglad dukning! 


Och ett par fina killar som hjälpte till! Det här är Anwar...


...och det här är Esse! Tack för kanonjobb!

Jag var rejält trött i fötterna när jag kom hem - men då hade en av mina favoritkillar kommit hem; Oskar! Han och kusinen Johan skulle jobba tillsammans med mig på fredagkvällen så istället för att störta i säng började vi prova lite indiska kläder...

Mor och son i finaste outfiten i den sommarljusa natten! Vi står stadigt...
 
...men Oskar har ju alltid siktat högre! Haha! 

Nu var det bara fredag kvar men jag måste ta en liten paus innan jag presenterar Bollywood! Måste dricka lite kaffe... 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0