Glada kusiner!

Igår var det dags för släktträff med en del av makens kusiner och vi kunde inte ha fått träffas på en finare plats:


Gladaviken - som är platsen för makens syster Beriths stuga.


Vädret var lite mulet till att börja med men vad gör väl det när sällskapet är härligt och platsen alldeles ljuvlig! Nere vid havet har de brygga, extra sovplatser, badtunna och annat nödvändgt för sköna dagar.


Och längre upp står den nu utbyggda stugan som blev så kalasfin!


Vi kom i god tid och hann surra lite med Berith och hennes Krister.


Kul för maken att träffas och prata om annat är gemensamt ansvar. Syskonen är kanske inte så lika i utseende - Ulf är lik på pappa och Berith på mamma - men i sättet:


De är båda riktiga arbetsmyror... 


Så kom gästerna och Sonja och Sture blev hämtade från sitt boende. Här sitter Sture tillsammans med kusin Gunbritts man Rolf och kusinen Ellen.


Och Gunbritt äter smörgåstårta bredvid Sonja. De är roligt för "gamlern" att komma ut - och även att prata om gamla tider. Kusinernas pappa Erling var storebror till Sture.


OCh här kusin Gudrun bredvid Ellens man Mats. 


Gudruns son Roger och hans dotter Moa var också med och det blev en otroligt trevlig och härlig eftermiddag som avslutades med jordgubbar, glass och rinngrädde... Mums!


Många lösa trådar att plocka upp...


...och många glada skratt i det här härliga sällskapet!

Så kul att träffa er alla igen! Hoppas att det inte dröjer så länge tills nästa gång.

Tusen tack till Berith och Krister som upplät sin fina stuga och för allt gott som vi blev bjudna på! Nästa år borde vi kanske hålla till hos oss? Vi har ju inget hav att tillgå men just idag när jag sitter på altanen i solen så är det inte alls så illa här heller. Ska passa på att jobba lite i solen och förena nytta med nöje. Synes!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0