Mår gott!

Här kommer lite hälsningar från Kanarieöarna där vi mår alldeles förträffligt! Inte jättevarmt (lagom för en del) men sol, fint och ledigt tillsammans med finaste tjejerna! 
 

På planet i fredags! Jag kämpade med att ta en bild på oss alla tre. Det gick sådär...


Alltid var det någon som inte kom med... Haha! 

Men vi landade som vi skulle, åkte buss en timme och till slut kunde vi checka in i Puerto Rico på ett hotell som är bra - men det bästa är terassen!


Den är säkert 40 kvadrat och har sol hela dagen.
 

Här stod Mie igår och kollade in utsikten. Fast åt fel håll... 


Vi slappade, solade, simmade (fullsatt hotell men väldigt glest vid poolen), åt, läste och njöt av lugnet och ledigheten!

 

Igår kväll blev det en prommis i grannskapet där en del stenformationer ser lite intressanta ut.


Och palmer finns det gott om nere vid strandpromenaden.


Märkligt ljus på kvällen.

Vi hamnade i alla fall på Oscar's där det skulle vara OK mat. Själv har jag ju städat bort julen hemma men här var det som att komma till julbordet:


Med tomte och allt! Haha! 


Den automatiska (eller av någon delvis kunnig i svenska?) översättningen lockade oss att välja mellan Locktångsallad och Kanariefågel... Det fanns även Diande kalv... Haha! 


Och brödet såg ut som en liten palt! Åsa kände sig hemma...


Jag åt en gratinerad fisk med olika ostar, jätteräkor och sparris som var riktigt god! Sedan blev det tidig hemgång och lite matshopping på vägen.

Åsa är inte riktigt kurant men vi ska låta henne vila ett dygn så är hon nog tillbaka. Flygplan och bussar med hostande, snörvlande (och ett par packade!) människor kan smitta ned den mest härdiga. Känner mig lite snörvlig men fortsätter njuta av solen och bestämmer just nu att det inte kommer att bli värre än så!
 

Lite mulet på morgonen idag (därav tid till att blogga) men nu ljusnar det igen så jag ämnar fortsätta förmiddagen i solstolen! 

Vi har ju alternativ om det mulnar eller regnar. Huvidsaken är ju att vi softar och laddar batterierna. Och det gör vi!
 
Tjingeling på ett tag så hörs vi när det mulnar på!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0