Bänkad...

Äntligen har vi sett slutresultatet! Ja, så när som på kaklet då... Det känns i alla fall otroligt bra!
 

Igår var elektrikern på plats och gjorde de sista installationerna så nu är vi med både belysning och fläkt igen. Nice!


Avrundade dagen med att hälsa på mamma som nu kommit till Skellefteå! Malin och Roland hade redan varit där under eftermiddagen så mamma var nöjd. Kanske mest med kramarna från Max som är ett riktigt sockergryn...


Jag hade varit hem till lägenheten innan och städat undan, tagit ut soporna, vattnat blommorna, bäddat och hämtat kläder och toalettsaker. Tror att hon blev mest nöjd över nagelfilen... Hon ser mindre svullen ut nu och antibiotikan börjar verka så det går åt rätt håll. Jag tog också med mobilen om det är någon som vill ringa.

Idag har jag bara pratat med henne i telefonen då vi hade full rulle hemma. Hon hade sovit bra och skulle undersökas. Malin var där ikväll igen och jag ska kika in imorrn. Har inte hört något akut så jag utgår ifrån att allt går bra.


Vi hade ju leverans av bänkskivan från Norrsten i Burträsk och det var ett par riktiga kraftkarlar som dök upp!


Burträskare har inte bara hår under fötterna... 


Två rörmokare kom också och installerade det sista! Nu har vi vatten! Och diskmaskin! 


Kan vi bara bestämma oss för vilken mosaik det blir (vi har skippat glas då väggen inte är hundra procent rak) så är allt klart!


Nu är bänkskivorna inoljade, spishällen på plats och vi ska köpa och sätta upp tapet runt dörren till vänster. Ny lampa ska köpas och mosaiken kommer väl på någon vecka men det är bara att bita ihop. Nu kan vi ju laga mat igen. Vi är sååååååå nöjda! Och det gamla mjölkpaketet som är med på bilderna har precis hamnat i återvinningen... Haha!


Ikväll lämnade jag dock köket och åkte för att träffa Karin och Tina i Skelleftehamn! Tina hade bakat scones och serverade ost och marmelader. OCH hembakta biskvier... Livsfarligt gott!


Karin plockade jag upp på vägen och det är så roligt att få sitta och surra ikapp en kväll!

Tack för kalasfika Tina och massor med kramar till er båda! Nu ska vi inte lämna det så länge tills nästa gång. Vi får så mycket att avhandla... Haha!
 
Dags att knoppa in då det känns som jag eventuellt har någon förkylning i kroppen. Men det kan också vara ett överskott av biskvier... 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0