Jobb och sommarfars!

Gårdagen ägnades också åt jobb. Det är så mycket små (och stora) saker som ska fixas och ingenting får trilla mellan stolarna. Jag far som en tätting och handlar och hämtar och ordnar och mailar och skriver. Men snart så...
 
Igår blev det också lite nöjen då jag plockade upp Mie för att åka till Piteå och titta på genrepet av Karlbergsteaterns härliga 70-tal!


Glada och förväntansfulla sitter vi på plats!
 

Och Åsa, som grannfrun Märta, går omkring och lyser som den stjärna hon är!
 

De har hunnit massor sedan jag var där på första genomdraget! Jättekul att se och väldigt roligt. I köket hemma hos Maja samlas alla och i bakgrunden ser ni Assar Pettersson som den märkvärdigaste av alla grannfruar. Han, nej förlåt hon, är bara så sjukt rolig!


Det bråkas med gubbarna och smids planer. Märta har problem med Sverker som drabbats av svår lättja men hittar på saker som gör att allt ställs på sin spets.


Åsa driver föreställningen och är lugnet själv vilket gör allt tryggt både för publik och medspelare. Blandningen av amatörer och proffs är härlig och det är stor spelglädje!


I pausen hann vi gå en sväng och titta på området. Dammen lite längre bort är som tagen ur en saga...

Men snabbt tillbaka igen och extra roligt är det ju när det händer saker som inte var planerade... Majas klänning hakar upp sig där bak alla spricker.


Siw Öhman gnuggar sönder en stekpanna för att komma tillbaka...


...och Åsa skrattar så att hon gråter! Det är bara för härligt!
 

Tusen tack till hela stora ensemblen för en härlig kväll och stooooor spark inför morgondagens premiär! Det fixar ni galant! 

Idag har jag jobbat på med allt möjligt. Hämtat blommor och paket och fyller nu huset med allsköns prylar. Längtar efter att börja köra iväg saker till den hemliga plats vi ska vara på. Kommer inte att kunna göra det förrän onsdag och då känns det som om vi närmar vi oss skarpt läge.
 
Har också hunnit göra biffar i farten och varit till finaste Mia Sommar för en sånglektion då vi också ska göra lite nytt på scenen på fredag. Inte lätt att både fixa och komma ihåg att ägna tid åt sina egna förberedelser... Men det ska gå! Har hållit huvudet högt och det kanske är bra om man betänker dagens almanacksblad:


Haha! 
 
Ja, det mesta går som planerat och i bakgrunden hejar jag på Island som sköter sig snyggt mot England i fotboll. Håller tummarna att de grejar det här! Ses snart igen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0