Nu börjar julen!

I eftermiddag kom Oskar hem och äntligen är familjen samlad - julen kan börja! Egentligen behöver jag inte så mycket mer. Kärlek, en varm känsla, skön och glad stämning, skratt och prat med de finaste som finns - det är högtid för mig.
 
Men julen började lite även igår när vi hade julavslutning på hälsogruppen hemma hos Anki! Piffade till mig och plockade upp ett par tjejer på vägen för lite glöggmingel.


Pigg! Ja, jag är nog mer en kvällsmänniska...


Och hos Anki är det juuuuul och otroligt mysigt och fint överalt!


En av alla granar i husest!

Och hon hade bullat upp med glögg, snacks, tilltugg, godis... Himmel så gott! Tusen Tack fina du för att vi får komma och träffas hemma hos er - en höjdare!


Vissa nöjde sig inte med ett glas... Haha!


Skulle ta lite bilder och bad alla plocka upp hakorna... Anki gör tydliga försök men hon hade ju inga...


Karin, Lisbeth och en skymt av Catherine. Glada miner och härlig stämning! Plötsligt bankar någon på fönstret bakom dem...


Herregud så rädda vi blev...


Men det var ju bara världens bästa tomte som knackade på - med säcken full av paket!


Han jobbade på bra, läste rim och delade ut i sin egen bestämda ordning. Hur kul som helst!


Tror bestämt att han hade örhängen... Hmm... Och vi fick så fina saker!
 
Anki öppnade först och fick den här fina ugglan! Själv fick jag en söt tomte och lokalproducerad honung som ska testas. Gott!
 
Mycket prat och skratt och en hel del planering inför våren. Vi ses ju en gång i månaden och försöker göra lite välgörande aktiviteter. Det är så roligt!
 
Idag har det varit desto softare och jag har tvättat lite och pysslat på här hemma. Hann iväg en sväng på stan och därefter göra två desserter som vi ska ha under juldagarna. Någon matlagning blev det inte idag då jag hade önskat att vi skulle fira ledigheten och barnens hemkomst med att gå ut och äta på Stadskällaren! 
 

Så blev det och här skålar vi för familjen!


Ja, här också! Det är så vansinnigt roligt att ses och prata - umgås som vuxna. En härlig kväll!


Maten var dessutom helt ljuvligt god och den här första rätten med symfoni på jordärtskocka var gudomlig! Sedan åt vi länge men tydligen så intensivt att jag inte ens hann ta bilder... Ibland är det ju bra att bara vara här och nu!
 
Landat i soffan men intar snart sängen. Imorrn blir det uppesittarkväll och hemmamys! Julen kan börja!