Musiklördag!


Äntligen blev det konsertdag och trevligt umgänge med min fina vän Anna! Hämtade upp henne innan och fick träffa de nyvakna knoddarna:
 

Leo och Alma - här tillsammans med sin gudmor Lena som ställde upp som barnvakt!


Tror att de hade lika roligt som vi... :)

Vi åkte i alla fall på Nordanå för att se Ulf Wadenbrandt dirigera Skellefteå Symoniorkester och Mästerskapet tillsammans med sångaren Magnus Bäcklund. Jag och Anna har sett de två tidigare konserterna och det har varit magiska musikupplevelser. Nu satt vi förväntansfulla!


Och där var konserten igång! Härligt att se och höra dessa fantastiska Skellefteå-musiker tillsammans för en samlad insats. En symfoniorkester ÄR mäktig!


Magnus Bäcklund är också en god sångare och han trivdes med uppgiften!


Det gjorde både han och dirigenten!


Vi fick en lång rad klassiker och publiken var med på noterna!


Både ballader...


...och rock'n roll!


Mästerskapet skötte sig med glans och Andreas Grenholm gav oss några otroligt snygga gitarrsolon. Synd bara att applåderna dränktes i allt annat klappande. Kågis var och är en stjärna!


Wadenbrandt - en passionerad galenpanna som älskar sitt jobb! Det syns...


Det var trivsamt på alla fronter på scenen och oerhört svängigt! 


Snyggt ljus och väldigt bra ljud! 


Mikke Johansson hanterade basen med den äran! Vi satt bredvid hans mycket stolta mamma.


Till andra akt var det vitskjorta och kavaj som gällde och vi fick låtar av Elvis, Tom Jones och Roy Orbison.


Magnus Bäcklund gjorde också ett besök i publiken och sjöng Delilah med oss. I bakgunden ser ni också duktiga Tobbe Kågström som hanterade trummorna. 

Den äldre delen av publiken var förtjust över låtvalet i andra akt men jag hade nog gärna sett lite mer ös eller variation. Både jag och Anna önskade Bond-låtar till nästa konsert och på förslaget vann jag två biljetter till Julkonserten på Anderstorp 13 december! Lovely! 


Full fart ända in i kaklet! Vi fick ett extranummer men sedan fick vi lov att köpa biljetter till kvällskonserten om vi ville höra mer... Haha! Stående ovationer och mycket musikglädje! Man känner sig glad och uppfylld!
 
Tack till Anna för härligt och svängigt sällskap! Det är sååååååå skönt att sitta i publiken och sjunga tillsammans - man mår gott ända in i själen! 
 
 
 
 
#1 - - esterii:

Ser väldigt härligt ut.. swing it..