Rep och julkänsla!

Full rulle hela veckan och torsdag var inget undantag. Åkte ned på teatern för ännu en jobbdag tillsammans med Micke och monologen "Jompa och Jag".
 

Nu har vi fått lite teaterkänsla trots att vi repar i balettsalen. En kostym, lite stolar och en röd skärm blir en bra inramning. Sedan räcker det väldigt bra med Micke själv. Han är en så lysande skådis!

Vi repade, hade ett genomdrag och sedan ett tekniskt drag för att ännu en gång gå igenom övergångarna och musiken tillsammans med kapellmästaren. Kommer att bli jättefint! Ni måste hänga på låset när den har premiär på soppscenen 23 februari.

På eftermiddagen hade jag tid hos världens bästa Susanne på Fothälsan och där blir man bortskämd och helt lycklig! Behövdes nog eftersom vi sedan hade möte med prästen och gick igenom själva begravningsgudstjänsten. Åkte först och handlade och sedan samlades hela gänget hos Mamma som självklart fick bestämma det mesta. Nu ska jag bara renskriva och göra program. Känns bra!

Igår tog jag det ganska soft och skulle egentligen gått på en vernissage men när jag gick ut med soporna upptäckte jag:

Snö! Bara att börja skotta! Glömde byta skor så jag "skreenade" lite på uppfarten men fick väl i alla fall lite motion med blötsnön. Nästa gång blir det broddar på?
 
Fredagkvällen tillbringade jag med att träffa lite nya vänner och gå på möte. Bra samtal och fina människor gör gott i själen. Det var tur att kvällen blev lugn då jag sov som en kratta och också jobbat hela dagen som sekreterare på ett möte. Nu är jag hemma igen, trött som ett tok men nöjd över att vara ledig ett par dagar. Jag skulle egentligen åkt upp till Åsa men nu tror jag att det räcker med att ligga i soffan och läsa böcker. 

Ha en fin helg alla glada! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0